Heinner SJ-400S

img262076_04122012094413_0_350x350c_l0p7

Sucurile obtinute in casa sunt cu totul altceva, fata de ce puteti cumpara din comert. Indiferent ca este vorba de produse scumpe, cu traditie in producerea sucurilor naturale, tot nu puteti avea certitudinea unui suc 100% natural, decat daca vi-l preparati singuri, in propria casa. Pentru a face acest lucru si a oferi familiei dumneavoastra ceva natural si proaspat, nu este necesar decat sa optati pentru achizitia unui storcator de fructe iar ofertele disponibile pentru astfel de mici aparate electrocasnice sunt destule, astfel incat puteti sa gasiti un model potrivit pentru dumneavoastra, indiferent de pretul pe care sunteti dispus sa il platiti. Un aparat de acest tip, la un pret destul de bun si foarte bine vazut de cumparatori, este Heinner SJ-400S. Daca va uitati prin ofertele magazinelor online, o sa observati ca acest aparat este pozitionat printre cele mai bine vandute produse din categoria sa, acest aspect venind ca o garantie a calitatii sale.

Chiar daca nu este o companie foarte cunoscuta pe piata din Romania, Heinner incepe sa prinda teren, gratie produselor de calitate pe care le comercializeaza. Calitatea se vede si la Heinner SJ-400S, daca ne uitam un pic la modul de constructie al acestui aparat, realizat din materiale rezistente. Carcasa este din inox, pentru o mare durabilitate, filtrul fiind si el realizat din acelasi material. Apropo de filtru, pentru a putea sa-l curatati rapid si facil, SJ-400S are ca accesorii incluse si o perie speciala.

Cumpara Heinner SJ-400S la un pret bun!

Sistemul de stoarcere de tip melc, ce a fost ales si implementat pe modelul Heinner SJ-400S, asigura o stoarcere corespunzatoare a legumelor si a fructelor, obtinand maximul de suc din acestea si prevenind oxidarea. In opinia mea, acest sistem este mai potrivit pentru acest tip de aparate electrocasnice, decat sistemul clasic, de tip centrifugal. Producatorul specifica si o pastrare mai mare a nutrientilor, gratie folosirii acestui sistem. Eu nu as merge atat de departe, avantajul principal fiind, asa cum spuneam, stoarcerea mai buna.

Puterea lui Heinner SJ-400S este de 400W, suficient pentru a obtine performante foarte bune, atunci cand alegeti sa va preferati singuri sucurile preferate. Ca functii speciale, prezente pe acest aparat, putem sa notam functia reverse, deosebit de utila in cazul in care sistemul de stoarcere se blocheaza, cat si sistemul de protectie al motorului, tradus prin posibilitatea de auto-oprire.

Un sfat al producatorului este sa feliati fructele si legumele, in functie de dimensiunile acestora, pentru o functionare optima a aparatului Heinner SJ-400S. Ultimele detalii ce trebuie precizate despre acest aparat electrocasnic sunt ca, atat recipientul pentru suc, cat si bolul pentru retinerea pulpei, au capacitatea de 800 mililitri.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Heinner SJ-400S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *