Heinner OptiMix 600

img208738_17012012111320_0_350x350c_fdm3

Unele aparate electrocasnice nu sunt absolut necesare intr-o bucatarie, insa, daca vreti sa fiti cu adevarat performant la treburile casnice, este o idee buna sa le aveti. Un astfel de aparat este blenderul. Din moment ce sunteti aici, banuiesc ca deja v-ati convins ca aveti nevoie de un asemenea aparat electrocasnic, asa ca ramane intrebarea, ce model sa alegeti. Daca sunteti in dubii in privinta blenderului potrivit pentru dumneavoastra, solutia este simpla. Trebuie doar sa luati in considerare achizitia unuia dintre cele mai bine vandute modele de astfel de aparate, adica Heinner OptiMix 600. Foarte multa lume si-a cumparat deja un astfel de aparat, caci are un pret extrem de bun si o calitate dovedita.

Heinner OptiMix 600 este un blender ce ofera multiple posibilitati de intrebuintare, totul pentru a va degaja de o parte din responsabilitatile bucatariei si a va limita timpul pe care il petreceti in aceasta incapere. Gatitul devine mai simplu si mai placut, caci Heinner OptiMix 600 preia o groaza de activitati pe care altfel le-ati fi facut manual, cum ar fi pasarea cartofilor pentru piure, pasarea diverselor tipuri de legume fierte in vederea folosirii produsului rezultat la ciorbe etc., chiar si salata de vinete puteti face cu ajutorul acestui blender.

Nici obtinerea de sucuri naturale nu va fi o problema pentru blenderul Heinner OptiMix 600, incluzand aici chiar si sucurile de rosii. Practic, orice v-ar trece prin cap sa pasati cu ajutorul acestui produs este posibil iar avantajele sunt ca economisiti foarte mult timp si ca obtineti rezultate mult mai bine decat daca ati fi facut aceleasi activitati manual.

Spre deosebire de alte produse, chiar si de unele cu pret mai mare, Heinner OptiMix 600 dispune de un bol de sticla, a carui capacitate este destul de buna, de 1.5 litri. Ramanand tot pe partea de materiale de constructie a blenderului, trebuie sa remarcam si lama de taiere din inox, ce garanteaza performante bun pentru un timp indelungat.

Pentru a se preta la fix pe tipul de aliment pe care il introduceti in bolul de sticla, Heinner OptiMix 600 dispune de cinci trepte de reglare a vitezei de functionare, insotite de un buton de tip Puls. Acesta este indicat sa se foloseasca cand introduceti diverse alimente mai tari, chiar si gheata, caci functioneaza cu viteza cea mai mare, asigurand o tocare eficace.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Heinner OptiMix 600

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *