Heinner KitchenKing FP-7070

img204039_07122011130635_0_350x350c_8j0g

Visati la un robot de bucatarie care sa va usureze viata, insa poate nu aveti un buget alocat unei asemenea achizitii sau poate pur si simplu nu vreti sa aruncati banii pe cine stie ce masinarie sofisticata. In cazul acesta, recomadarea mea pentru dumneavoastra este robotul de bucatarie Heinner KitchenKing FP-7070. Este unul dintre cele mai ieftine produse de gen de pe piata la ora actuala, deci, cu un buget de aproximativ 200 Ron, veti putea avea chiar in confortul caminului un produs care sa va faciliteze muncile casnice.

Caracteristici generale

Robotul de bucatarie Heinner KitchenKing FP-7070 are o putere de 800W, nefiind un consumator prea mare de curent, insa acest lucru nu inseamna ca si-ar face treaba mai prost. Capacitatea bolului este de 2.4l, iar cea a blenderului este de 1.5l. Are 2 trepte de viteza statice si in plus una ce poarta denumirea de viteza “turbo” sau “Puls”. Aceasta optiune de pulsatii trebuie utilizata pentru scurte ïzbucniri”, iar aceste pulsatii vor avea loc atat timp cat dumneavostra tineti butonul apasat. Vitezele se muleaza dupa nevoile dumneavoastra, astfel incat, pentru orice tip de proces veti reusi sa gasiti viteza corespunzatoare.

Accesorii

O data cu achizitionarea robotului de bucatarie Heinner KitchenKing FP-7070, veti primi si urmatoarele accesorii: un disc pentru cartofi,  discuri destinat felierii groase, subtiri si fine ( Julienne ), un storcator de citrice, un accesoriu pentru aluaturi, un accesoriu de impingere, precum si un cutit universal.

Vezi aici un pret foarte bun pentru robotul Heinner KitchenKing FP-7070

Sfaturi

Sunt de parere ca inaintea achizitionarii oricarui produs ar trebui sa stim cat mai multe despre acesta, sa stim ce poate face si ce nu, sau ce avem voie sa facem cu el si ce nu avem voie. Asa ca, voi incerca sa descriu cateva trucuri pentru ca dumneavoastra sa nu aveti nicio problema in folosirea acestui robot.

1. Incercati sa aduceti lichidele la temperatura camerei inaintea introducerii lor in blender.

2. Atunci cand preparati maioneza, puneti toate ingredientele in bol cu exceptia uleiului.

3. Pentru a nu avea amestecuri ingrosate atunci cand realizati preparate cu o consistenta mai groasa ( pateu, sos ), incercati sa adaugati putina apa.

4. Pentru ai oferi blenderului o durata de viata mai mare, incercati sa nu-l folositi mai mult de 30 de secunde o data. Opriti robotul atunci cand amestecul a ajuns la consistenta dorita.

5. Incercati sa nu mixati alimente ce depasesc volumul de 1.2l.

6. Pentru a zdrobi gheata utilizati functia “Pulse”sau “turbo”.

7. Nu introduceti ingrediente uscate in blender inaintea pornirii acestuia, incercati sa taiati in bucatele mici, sa scoateti capacul de amestec si in timp ce blenderul este in functiune adaugati cate o bucata din timp in timp.

Alte detalii

Robotul de bucatarie Heinner KitchenKing FP-7070 are un design elegant si simplist, iar culoarea acestuia este gri cu negru. Componenetele pot fi spalate manual si lasate la scurs sau pot fi spalate pe raftul de sus in masina de spalat vase la un program de spalare scurt, cu o temperatura mica.

Vezi aici un pret foarte bun pentru robotul Heinner KitchenKing FP-7070

3 thoughts on “Heinner KitchenKing FP-7070

  1. Imi puteti spune daca se poate face si frisca cu el? Pentru k nu am vazut sa mentionati daca se poate sau nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *