Heinner HFF-160A+

img300198_17062013102733_1

Vom discuta astazi despre un aparat electrocasnic destinat exclusiv bucatariilor “hardcore”, acele bucatarii conduse de acele gospodine/gospodini care pun foarte mare pret pe mancarea gatita si obisnuiesc sa isi faca stocuri cu tot ce este necesar pentru a se asigura ca pot face mancare gatita cu tot ce le trebuie, oricand vor, indiferent de perioada anului. Aparatul electrocasnic despre care vorbesc este congelatorul iar modelul despre care vom discuta astazi este Heinner HFF-160A+. Asa cum spuneam, acest aparat este util daca obisnuiti sa stocati la congelat o cantitate mare de alimente, iar congelatorul pe care vi-l pune la dispozitie combina frigorifica pe care o detineti, nu va este suficient.

Congelatorul meu personal, e drept, alta marca, este pozitionat pe hol, caci nu am avut suficient spatiu sa il amplasez in bucatarie. Despre acest lucru as vrea sa vorbim in randurile urmatoare, adica oportunitatile de pozitionare a aparatului. Inainte de a-l cumpara, este necesar sa evaluati daca aveti loc suficient pentru a-l pune, caci, totusi, vorbim despre un aparat destul de mare. Important este sa fiti siguri ca Heinner HFF-160A+ va avea acces la o priza, caci ar fi urat sa trageti un prelungitor prin casa doar pentru a alimenta congelatorul. Dimensiunile pe care trebuie sa le aveti in vedere sunt urmatoarele: latime de 55 centimetri adancime de aceeasi valoare. De retinut este ca inaltimea are o valoare de 144 centimetri.

Capacitatea de stocare pentru alimente pe care o ofera Heinner HFF-160A+ este peste medie, avand un volum brut total de 180 litri, ce incorporeaza un volum net util de 160 litri. Mai departe, cei 160 litri sunt distribuiti cate cinci compartimente. Este un lucru bun ca sunt puse la dispozitie atatea compartimente, caci va puteti sorta alimentele in functie de tipul acestora, astfel incat sa aveti mereu controlul asupra lor si nici nu riscati sa se intrepatrunda mirosurile specifice.

In concluzie, daca va doriti un congelator suficient de mare pentru a adaposti toate alimentele pe care obisnuiti sa le congelati si daca va place sa fiti pregatiti din timp pentru iarna, prin congelarea de diverse tipuri de legume, carne, cat si fructe pentru prajituri variate, Heinner HFF-160A+ este solutia potrivita pentru dumneavoastra.

Vezi aici un pret foarte bun pentru congelatorul Heinner HFF-160A+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *