Heinner HF-100A+

Frigider Heinner HF-100A+

Daca nu aveti nevoie de un aparat frigorific cu capacitate mare de stocare a alimentelor, este cazul sa va orientati catre un aparat mai mic, din mai multe motive. Primul dintre ele este, asa cum va asteptati, pretul. N-are sens sa platiti mai mult pentru un lucru pe care nu il veti folosi la capacitate maxima. Mai departe, un alt factor de care ar trebui sa tineti cont este consumul de energie electrica, un frigider mic, asa cum este Heinner HF-100A+, generand un consum rezonabil, care nu o sa va incarce factura inutil. Spatiul ocupat de frigider poate sa fie si el un considerent important in luarea deciziei de achizitie a unui nou aparat frigorific. Tinand cont de dimensiunile sale, Heinner HF-100A+ este ideal pentru birouri sau chiar hoteluri si pensiuni, demonstrandu-si utilitatea si in cazul locuintelor ce nu beneficiaza de spatiu prea mult. In continuare, vom incerca sa extragem cele mai importante caracteristici ale acestui frigider, pentru a avea o descriere cat mai buna a acestuia.

Mentionam anterior faptul ca un frigider cum este Heinner HF-100A+ are parte de o eficienta sporita din punct de vedere al spatiului ocupat, lucru ce poate fi de foarte mare ajutor, in cazul in care nu dispuneti de un spatiu foarte vast. Ca sa vorbim cu date concrete, dimensiunile frigiderului sunt urmatoarele: inaltime de 839 milimetri, latime si adancime de 494 milimetri. In cazul in care v-ati decis deja ca acest aparat frigorific este ceea ce cautati, puteti sa masurati locul pe care il aveti disponibil si sa vedeti pe unde puteti incadra acest frigider.

Cumpara Heinner HF-100A+ la un pret foarte bun

Consum si eficienta

La inceputul articolului vorbeam si despre faptul ca Heinner HF-100A+ nu o sa consume prea mult, gratie dimensiunilor sale reduse. Un alt factor intervine la capitolul consum, si anume clasa de eficienta A+, din care acest aparat frigorific face parte. Practic, datorita acestei clase de eficienta, puteti fi siguri ca HF-100A+ o sa inregistreze un consum decent de energie electrica asa ca pe parcursul exploatarii acestui frigider, costurile vor fi minime. Astfel, trebuie sa stiti ca vorbim despre un consum de 228 kWh/an. Bineinteles, acesta este aproximativ si tine foarte mult si de modul in care veti folosi frigiderul. Daca respectati regulile clasice ale utilizarii unui frigider, cum ar fi sa nu lasati usile deschise prea mult, sa nu-l tineti in bataie directa a razelor soarelui, sa nu-l tineti in zone reci, cum ar fi pe balcon, Heinner HF-100A+ n-o sa va faca probleme prin prisma consumului de energie electrica si a costurilor aferente acestuia.

Capacitate si compartimentare

In primul rand, trebuie sa stiti ca Heinner HF-100A+ dispune si de un mic congelator dispus la partea superioara, in cazul in care unul dintre criteriile dupa care va ghidati este si prezenta congelatorului. Despre acesta, trebuie sa spunem ca nu beneficiaza de acces propriu, deci trebuie sa deschideti intai usa principala a frigiderului pentru a putea accesa congelatorul. Volumul net total este de 100 litri, deci undeva pe la jumatatea unui frigider de dimensiuni obisnuite, chiar mai putin de atat. Pe partea de compartimentare putem intalni doua rafturi din sticla, alaturi de o cutie menita pentru depozitarea legumelor si fructelor, cutie ce este destul de incapatoare. In cazul usii frigiderului Heinner HF-100A+, remarcam prezenta a trei suporturi, cel de la partea inferioara fiind dispus la o distanta verticala suficienta, astfel incat sa va permita depozitarea de sticle.

Magazine in care puteti gasi frigiderul:       eMag        Flanco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *