Heinner HACCH-1200

img276507-13022013191852-0_350x350c_72k7

Caldura de afara v-a luat prin suprindere, fara sa va cumparati inca un aparat de aer conditionat? Sunteti speriat de o astfel de investie si de gaura pe care aceasta o poate lasa in buzunarul dumneavoastra? Puteti opta pentru un model ieftin si bun, ce conduce topul vanzarilor datorita raportului excelent calitate/pret cu care se prezinta. Aparatul despre care vorbesc este Heinner HACCH-1200 iar compania ce produce acest aparat de aer conditionat incepe sa primeasca din in ce mai multa recunoastere pe piata romaneasca, datorita calitatii aparatelor pe care le dezvolta si datorita preturilor foarte accesibile cu care comercializeaza aceste aparate.

Chiar daca pretul este mic, comparativ cu alte aparate de aer conditionat, Heinner HACCH-1200 dispune de o multime de functii interesante, implementate special pentru a va oferi tot ce este necesar pentru o functionare optima a aparatului. Functia Sleep este una dintre acestea si este deosebit de utila daca vreti sa dormiti cu aparatul pornit si nu vreti ca zgomotul acestuia sa va perturbe somnul. Nu lipseste nici functia de Timer, ce permite setarea intervalului dupa care HACCH-1200 se va opri. Suplimentar, acest model ofera dezghetare automata, cat si dezumificare.

Vrei aparatul de aer conditionat Heinner HACCH-1200? Vezi un pret bun!

Heinner HACCH-1200 prezinta o capacitate destul de buna de racire, aceasta ajungand la valoarea de 12000 BTU, ceea ce face ca aparatul de fata sa fie ideal pentru camerele de dimensiuni mici si medii. Bineinteles, daca si dumneavoastra vreti un aparat de aer conditionat pe care sa il montati intr-o asemenea camera, nu are sens sa investiti bani multi intr-un aparat cu capacitate de racire mai mare de atat, caci pe langa investitia initiala, mult mai mare decat in cazul lui Heinner HACCH-1200, o sa generati si costuri mai mari provenite din consumul de energie electrica. Cei 12000 BTU (British thermal unit), echivaleaza cu 3200W iar in cazul capacitatii de incalzire, avem 3750W.

Telecomanda cu care vine Heinner HACCH-1200 este dotata cu mic display si ofera controlul asupra diverselor functii si setari ale aparatului, cum ar fi timerul, viteza ventilatorului, setarea temperaturii, mod turbo etc. Un alt lucru pe care trebuie sa il stiti despre HACCH-1200 consta in faptul ca face parte din clasa de eficienta energetica A, deci consumul de energie electrica va fi optim.

Intretinerea lui Heinner HACCH-1200 se face intr-un mod relativ usor. In primul rand, este important de stiut ca pentru o functionare in conditii optime a oricarui aparat de aer conditionat, este necesar ca filtrul interior pentru aer sa fie curatat din cand in cand, caci acesta se poate debloca cu diverse lucruri, praf, par de la animale etc. Este simplu sa il curatati, fiind necesar sa desfaceti capacul si sa scoateti acest filtru. In functie de gradul de murdarie al acestuia, puteti sa il curatati chiar si cu apa calduta. Important este sa nu uitati sa puneti filtrul la loc, caci folosirea aparatului fara acesta poate avea consecinte destul de neplacute.

In privinta instalarii, lucrurile sunt organizate destul de bine. Spre exemplu, la eMag, gasiti o lista cu toate firmele ce sunt autorizate se instaleze astfel de aparate de aer conditionat, puteti vedea care sunt preturile pentru instalare si vi se explica foarte clar ce primiti in pachetul de instalare. In concluzie, grabiti-va si cumparati Heinner HACCH-1200, pentru a va bucura de o vara racoroasa.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Heinner HACCH-1200

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *