Heinner HAC-12INVE

img299007_07062013114653_0_350x350c_murq

Caldura s-a abatut din nou asupra noastra, iar vara isi face simtita prezenta din ce in ce mai multa. Mai mult ca sigur, daca nu ati facut-o deja, este momentul sa apelati la serviciile unui aparat de aer conditionat, pentru a va asigura un confort sporit pe perioada verii, mai ales daca tinem cont ca putem gasi foarte multe oferte si reduceri de pret la astfel de aparate. In opinia mea, aceasta investitie este absolut necesara, caci nu are sens sa va chinuiti la temperaturi foarte mari in propria casa, cand solutia este atat de simpla. Un astfel de aparat este Heinner HAC-12INVE.

Cu ce se diferentiaza Heinner HAC-12INVE fata de alte aparate? In primul rand, pretul cu care se comercializeaza acesta este foarte bun, fiind chiar la reducere in momentul de fata, pentru a impulsiona persoanele interesate sa il cumpere si sa isi doteze casa cu un astfel de aparat, menit sa creasca substantial confortul in propria casa. Pe de alta parte, Heinner HAC-12INVE se diferentiaza de alte modele la preturi similare prin prezenta inverterului. Ce face acesta? Simplu. Printr-o frecventa variabila, ce poate lua valori cuprinse intre 17 Hz si 120 Hz, este controlata viteza de rotatie a motorului electric al compresorului, eliminand astfel necesitatea de a porni si a opri motorul, de fiecare data cand temperatura solicitata este atinsa. Apropo de compresor, acesta este produs de catre cei de la Panasonic.

Te tenteaza Heinner HAC-12INVE Inverter? Vezi pretul de astazi!

Heinner HAC-12INVE se clasifica ca un aparat de aer conditionat ideal pentru incaperile de dimensiuni mici si medii, datorita capacitatii de racire de 12000 BTU, puterea de racire fiind de 4000W si o capacitate de incalzire este de 11000 BTU, puterea de incalzire fiind de 4300W. Din pacate, silentiozitatea nu este punctul forte al acestui aparat, inregistrandu-se un nivel maxim de 50 dB la unitatea interioara si 62 dB la unitatea exterioara. Bineinteles, pentru a reduce zgomotul, mai ales atunci cand vreti sa dormiti, puteti sa utilizati functia Sleep iar zgomotul va fi redus substantial.

Daca deja v-ati hotarat sa cumparati aparatul Heinner HAC-12INVE Inverter, trebuie sa mai luati in considerare si dimensiunile acestuia, in vederea stabilirii locului in care il veti amplasa. Astfel, unitatea interioara are dimensiunile 80x28x19 centimetri, in timp ce unitatea exterioara are dimensiunile 81.2×25.6×54 centimetri. Alte detalii ce trebuie luate in considerare in vederea achizitionarii unui aparat de aer conditionat sunt indicativele SEER si SCOP. Primul dintre acestea, SEER, se refera la consumul mediu de energie electrica la racire pe durata unui sezon, in conditii normale de folosire zilnica, iar valoarea luata in calcul este de 223 KW/an. Cel de-al doilea SCOP, este opusul primului, referindu-se la consumul mediu de energie electrica pentru incalzire, pe durata unui sezon, referindu-ne tot la folosire zilnica, in conditii normale de exploatare. Valoarea luata in calcul aici este de 1441 KW/ an.

Lui Heinner HAC-12INVE nu ii lipeste nici functiile speciale, acest aparat dispunand de o multime de astfel de functii, implementate pentru a asigura performante foarte bune ale aparatului. Iata care sunt acestea: functie auto-restart, functie de auto-protectie, dezumidificare, auto-diagnosticare, dezghetare automata, economisire energie cat si modul Sleep, despre care am vorbit deja.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Heinner HAC-12INVE Inverter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *