Healthy Line SHL-A747

Cantar cu analizator corporal Healthy Line SHL-A747

Daca tot suntem la subiectul cantarelor corporale, m-am gandit ca ar fi o idee buna sa va mai prezint un produs de acest tip. Intr-adevar se afla intr-o categorie de pret putin mai mare, insa va asigur ca isi merita fiecare leu.

Cantarul cu analizator corporal Healthy Line SHL-A747 este un produs de o calitate excelenta pentru o determinare complexa si precisa a valorii corporale.

Designul este cu totul si cu totul deosebit fiind modern, elegant si atragator. Afisajul foloseste tehnologia “Extra Neon LCD”, utilizand caractere mari pentru o vizibilitate cat mai buna.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=172902&redirect=cantare-corporale%2Fcantar-cu-analizator-corporal-healthy-line-shl-a747–pSHL-A747″ text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Foloseste tehnologia BIA care consta intr-o masurare cat mai precisa a celor 6 parametrii corporali: continut de apa (in procente), masa musculara (in procente), greutate (in kilograme, stone sau pounds), grasime corporala (in procente), masa osoasa (in kilograme) precum si numarul caloriilor.

Fiind un produs de o calitate excelenta, cantarul cu analizator corporal Healthy Line poate fi folosit atat acasa cat si in sali de fitness sau cabinete medicale.

Detine doua functii esentiale, acestea fiind: cantarirea corporala si cantarirea si masurarea compozitiei corporale.

Este dotat cu 4 senzori de precizie pentru o acuratete perfecta.

Pornirea si oprirea se face in mod automat. Cantarul pornind o data cu atingerea platformei si oprindu-se dupa finalizarea procesului de cantarire.

Este destinat pentru folosirea a pana la 10 utilizatori diferiti, memorand profilele personale si masurand parametrii corporali.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Healthy Line SHL-A747

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *