Healthy Line SHL-A323

Cantar cu analizator corporal Healthy Line SHL-A323

Fetelor, am tot vorbit de diferite produse de ingrijire personala, insa am cam omis un tip de produse care ar trebui sa reprezinte unul dintre cele mai importante aparate din baia oricareia dintre noi. Si aici ma refer la un cantar corporal. Asa ca, astazi, m-am hotarat sa va prezint cantarul cu analizator corporal Healthy Line SHL-A323.

Este un produs de top, performant, ce a fost special conceput pentru o determinare cat mai precisa a compozitiei corporale. Foloseste o tehnologie de analiza ce poarta numele de Bia care contribuie la masurarea cat mai precisa a celor 6 parametrii corporali, acestia sunt: greutate, continut de apa ( in %), grasime corporala  ( in %), masa osoasa  ( in kg), masa musculara  ( in %), precum si numarul caloriilor .  Bia reprezinta o prescurtare de la analiza impedanței bioelectrice, tehnologie ce este mult mai avansata decat tehnologia de la cantarele din generatiile mai vechi si anume BMI ( indicele de masa corporal).

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=207448&redirect=cantar-cu-analizator-corporal-healthy-line-shl-a323%2Fpd%2FEGHKTBBBM%2F” text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Cantarul Healthy Line SHL-A323 este si foarte usor de utilizat. O data ce ati introdus bateria in locul destionat acesteia, tot ce va ramane de facut este sa va aleget unitatea de masura in care vreti sa va fie afisata greutatea ( care poate sa fie in kilograme, pounds sau stone), apoi sa amplasati cantarul pe o suprafata neteda si care sa fie cat mai uniforma ( in acestfel, rezultatele vor fi extrem de precise, daca il poztionati pe suprafete moi, s-ar putea sa nu beneficiati de aceeasi acuratete), iar ca ultim pas, dumneavoastra trebuie sa atingeti cantarul pentru a initializa procesul de cantarire. Asteptati pana cand ecranul incepe sa afiseze ,esajul “0.0kg” si gata puteti pasi pe acesta pentru a incepe. o data ce va fi afisata valoarea greutatii dumneavoastra. aceasta va clipi pentru cateva secunde (acest lucru se intampla din cauza faptului ca aparatul incearca sa se stabilizeze). Dupa ce ati coborat de pe cantar, acesta se va opri automat dupa aproximativ 10 secunde.

Pentru masurarea parametrilor corporali, inainte, este necesar ca dumneavoastra sa introduceti cateva date personale ( sexul, inaltimea si varsta) .

Cantarul cu analizator corporal de la Healthy Line este dotat cu 4 senzori de precizie pentru a va oferi o acuratete maxima. Greutatea maxima admisa este de 180kg, intervalul de varsta pentru masurare este intre 6 si 100 de ani, iar intervalul pentru inaltime este intre 80 si 220cm. In plus, poate memora profilele si masoara parametrii corporali a pana la  10 utilizatori unici. Toate acestea sunt afisate pe un ecran Lcd cu un display mare. Prezinta de asemena si un indicator pentru depasirea greutatoo admise si unul pentru starea bateriei.

Are un design modern si simplu si cu siguranta isi va gasi un loc in baia fiecareia dintre noi.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Healthy Line SHL-A323

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *