Healthy Line SHL-521F

Cantar cu analizator corporal Healthy Line SHL-521F

Daca tot suntem intr-o perioada in care ne intereseaza din ce in ce mai mult felul in care aratam in mod special acum ca vara bate la usa, astazi m-am gandit sa vad prezint un cantar electronic cu analizator corporal de ultima generatie. Pentru ca trebuie sa recunoastem fetelor, un produs de acest gen nu trebuie sa lipseasca din casa niciuneia dintre noi. Si de ce sa nu avem si noi in comfortul casei noastre un cantar asemanator cu cele din salile de fitness sau din cabinetele medicale.

Cantarul cu analizator corporal Healthy Line SHL-521F este un produs de o calitate exceptionala si se afla la un pret accesibil tuturor buzunarelor. Asa ca nu aveti nevoie de un buget mare pentru a va asigura o determinare complexa si precisa a valorilor corporale.

Produsul pe care il prezint are o greutate maxima admisibila de 150kg si prezinta o platforma de sticla securizata.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=174374&redirect=cantare-corporale%2Fcantar-cu-analizator-corporal-healthy-line-shl-521f-150-kg-sticla–pSHL-521F” text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Pornirea si oprirea se face intr-un mod automat, cantarul electronic pornind o data cu atingerea platformei si oprindu-se dupa finalizarea procesului de cantarire.

Prezinta un ecran de tip LCD cu un afisaj ce contine caractere mari si usor de citit. Rezultatele fiind afisate cu o exactitate de 100g.

Este dotat cu 4 senzori de precizie, pentru o acuratete perfecta.

Cantarul cu analizator corporal Healthy Line SHL-521F este destinat pentru a fi folosit de pana la 8 utilizatori diferiti, memorand profilele personale cu date ce includ varsta, sexul si inaltimea si masurand parametrii corporali

Prezinta 4 functii esentiale pentru masurarea compozitiei corporale: greutate corporala, valoare procentuala de grasimi, valoare procentuala de lichide si masa musculara. Asa ca fetelor in felul acesta veti afla tot ce trebuie sa stiti despre corpul vostru.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Healthy Line SHL-521F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *