Hansa BHGI63112025 – plita cu pret atractiv

Plita incorporabila Hansa BHGI63112025

Avantajele electrocasnicelor incorporabile sunt nenumarate, ele reprezentand una din cele mai elegante metode de a avea un camin modern care sa contina toate aparatele de care aveti nevoie fara sa ocupe prea mult spatiu. Cu totii stim ca amenajarea unei bucatarii necesita o investitie serioasa din punct de vedere financiar, insa astazi, m-am hotarat sa va prezint o plita incorporabila ce are un pret extraordinar de bun, iar calitatea? Heh…nici acest aspect nu a fost trecut cu vederea de producator, asa ca nu va faceti probleme :D. Produsul de care vreau sa vorbim astazi este Hansa BHGI63112025.

Caracteristici

Plita incorporabila Hansa BHGI63112025 are o inaltime de numai 4cm, adancime de 51cm, latime de 58mm si o greutate de 9.5 kilograme. Transportul si montarea nu ar trebui sa va dea batai prea mari de cap, aceasta fiind usor de manipulat si manevrat. Alimentarea este pe baza de gaz si are un numar de patru arzatoare de marimi diferite ce sunt dispuse pe doua randuri si anume: un arzator mic cu o presiune a caldurii de 1kV ce este pozitionat in partea dreapta fata, un arzator mare Wok (acesta este un arzator pe gaz triplu ce are rolul de a incalzi vasul mult mai repede decat un arzator clasic si mai mult, legumele isi vor pastra mai multe vitamine, nutrienti si minerale care in mod normal se mai pierd in cazul gatirii normale ) ce are o presiune de 2.8kV si este asezat in stanga fata a plitei si doua arzatoare medii cu o presiune a caldurii de 1.8kV ce le vom gasi pozitionate in partea din spate in stanga respectiv dreapta. Pentru a va face o idee despre cum si-ar face aceasta plita loc in mobilierul din bucatarie, am sa va prezint un exemplu.

Cumpara Hansa BHGI63112025 la un pret foarte bun

Plita incorporabila Hansa BHGI63112025

Cei de la Hansa recomanda ca o data cu achizitionarea plitei incorporabile sa aveti in vedere si o hota, deoarece bucataria trebuie sa fie o incapere care sa fie dotata cu un sistem de ventilare. De asmenea, cred ca este util de stiut faptul ca distanta intre plita si hota trebuie sa fie de minim 75cm.

Este important de mentionat faptul ca plita incorporabila Hansa BHGI63112025 este dotata cu aprindere electrica, asa ca puteti spune adio chibritelor, brichetelor si tuturor dispozitivelor de aprindere care sunt atat de enervante si care ne lasa cand ne e lumea mai draga. Folosirea acestei functii se face: se actioneaza butonul pana la maxim si se roteste spre stanga pana ajunge in pozitia de “Flacara mare, se mentine apasat pana cand gazul se aprinde. Evident ca o data ce flacara s-a aprins, puteti regla intensitatea acesteia. Cele trei pozitii ale flacarii sunt: “Oprit”, “Flacara mica”sau “Flacara economa” si “Flacara mare”. Cele patru butoane ale panoului de control sunt foarte usor de utilizat si in plus acestea prezinta protectie termica.

Nici faptul ca finisajul plitei incorporabile Hansa BHGI63112025 este de culoarea inoxului nu ar trebui considerat un dezavantaj deoarece chiar daca va fi un pic mai delicat de curatat ii va da bucatariei dumneavoastra o nota de modernism.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Hansa BHGI63112025

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *