Hansa AMG20M70GSVH

Cuptor cu microunde Hansa AMG20M70GSVH

Societatea in care traim ia fiecare actiune si o grabeste, facand timpul pe care il avem la dispozitie sa fie din ce in ce mai putin. Astfel, trebuie sa eficientizam fiecare actiune casnica, in asa fel incat sa ne putem bucura de cat mai mult timp liber.

Cuptorul cu microunde Hansa AMG20M70GSVH este unul dintre electrocasnicele care ne ajuta sa fim cat mai eficienti si sa avem timp liber, incalzind mancarea intr-un mod eficient si rapid. Este un cuptor elegant, care isi gaseste cu usurinta loc in orice bucatarie si atrage atat prin aspect cat si prin dotari.

Cum arata Hansa AMG20M70GSVH?

Aspectul este important atunci cand vorbim despre un cuptor cu microunde, deoarece poate sa imbunatateasca foarte mult o bucatarie din punct de vedere estetic. Hansa AMG20M70GSVH este un cuptor clasic, care uimeste totusi prin ceva: culoarea argintie. Astfel, este ideal pentru o bucatarie moderna, insa poate fi prezent cu usurinta si intr-o bucatarie clasica.

Cele 2 butoane de setare a temperaturii si a timpului de functionare sunt extrem de simple si de elegante, usurand foarte mult modul de folosire.

Comanda Hansa AMG20M70GSVH la un pret foarte bun

Hansa AMG20M70GSVH este foarte stabil, dispunand de picioruse cauciucate care il stabilizeaza oriunde l-ai pune. Dimensiunile sale sunt perfecte, avand o lungime de 452 de mm, o inaltime de 330 si o latime de 262.

Greutatea este si ea un punct forte, permitandu-ti sa muti cu usurinta cuptorul dintr-o parte in alta. Evident, este bine sa ii gasesti un loc stabil si sa ii oferi spatiu. Asigura-te ca nu pui nimic deasupra lui si nu pui nimic nici in spatele sau.

Care sunt caracteristicile lui Hansa AMG20M70GSVH?

Achizitionand acest cuptor cu microunde vei putea incalzi cu usurinta aproape orice recipient cu mancare. Acest lucru este posibil datorita capacitatii generoase de 20 de litri.

Puterea cuptorului este si ea una destul de mare, ajungand la 700 W. Evident, poti seta si puteri mai mici, in asa fel incat eficienta sa fie maxima in functie de ceea ce vrei sa incalzesti. La putere mare insa, mancarea va fi incalzita intr-un timp extrem de scurt.

Pe langa faptul ca este un bun incalzitor, Hansa AMG20M70GSVH este si un grill desavarsit, pregatind mancare foarte rapid si pastrandu-i intacte valorile nutritive. Flexibilitatea este, astfel, una foarte mare.

Ce alte functii ofera acest cuptor?

Pe langa incalzire, vei putea face si alte lucruri cu cuptorul Hansa AMG20M70GSVH. Spre exemplu, daca ai alimente inghetate pe care vrei sa le consumi in cel mai scurt timp, poti apela la functia de dezghetare. In doar cateva minute, alimentele tale vor fi gata de preparat sau de consumat.

Ai la dispozitie nu mai putin de 9 nivele de putere, in asa fel incat sa poti gati, incalzi sau dezgheta si te poti ajuta de timerul care te anunta ori de cate ori un program este gata. Anuntul se face cu ajutorul unui semnal sonor, pe care il vei auzi chiar si daca esti in alta camera. Astfel, nu vei uita de mancarea pe care ai pus-o la incalzit si te vei putea bucura de ea la o temperatura optima.

Care sunt accesoriile cuptorului?

Odata cu cuptorul vei primi si o serie de accesorii. Printre acestea se numara si un suport rotund, sub forma de farfurie, pe care iti vi incalzi fiecare aliment. Acesta are un diametru de 24.5 centimetri, poate sa fie scos din cuptor si poate fi curatat cu usurinta in cazul in care se murdareste.

Hansa AMG20M70GSVH poate fi achizitionat la un pret mic si, chiar daca este simplu, este cat se poate de eficient, facandu-si treaba cu brio, indiferent care este aceea. Incalzeste, gateste, dezgheata si iti usureaza viata la fiecare masa, ajutandu-te sa economisesti bani si timp si transformand bucataria intr-un loc in care intri cu placere.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Hansa AMG20M70GSVH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *