Gorenje VCK1901OCYIV

Aspirator fara sac Gorenje VCK1901OCYIV

Ce parere aveti de produsele facute de cei de la Gorenje? Intreb asta, pentru ca in ultimul timp am tot auzit numai cuvinte de lauda la adresa lor, si ca sa sa ne continuam seria de review-uri, m-am hotarat sa vorbim astazi un pic despre aspiratorul fara sac Gorenje VCK1901OCYIV. Pentru a ne putea convinge ca vorbim despre un produs de calitate, am sa mentionez faptul ca Gorenje este unul din cei opt mari producatori de electrocasnice din Europa, cu siguranta nu au ajuns in top cu produse de calitate indoielnica, asa ca avem un plus major inca de la inceput in cazul in care ne hotaram sa achizitionam un produs marca Gorenje. Nu am sa mai pierd timpul cu detalii suplimentare despre acestia, asa ca am sa trec direct la aspiratorul nostru.

Caracteristici generale

Aspiratorul fara sac Gorenje VCK1901OCYIV are o putere a motorului de 1900W si o putere de aspirare 380W. Nu uitati, cea din urma caracteristica este cea mai importanta atunci cand achizitionati un asemenea produs, aceasta fiind de fapt masura eficientei unui aspirator, asa ca incercati sa nu va lasati influentati de puterea motorului care este de regula mult mai mare decat puterea de absorbtie, aceasta fiind mai tot timpul scrisa mare pentru a lua ochii potentialilor clienti. Mai mult, puteti regla fluxul de aer utilizand regulatorul de fluxce se afla pozitionat pe furtunul flexibil, in acest fel veti putea reduce puterea atunci cand vreti sa curatati mobila, perdelele, s.a.m.d.

Cumpara Gorenje VCK1901OCYIV la un pret foarte bun

De asemenea, Gorenje VCK1901OCYIV este un aspirator fara sac, marele avanataj al unui produs de acest fel este faptul ca sacul a fost inlocuit cu recipientul colector si astfel nu veti mai avea neplacuta surpriza de a ramane fara saci sau sa trebuiasca sa ii cumparati spre a-i inlocui. Capacitatea de colectare a recipientului este de 2.3l  si mai trebuie mentionat si faptul ca acesta se si curata destul de usor.

De asemenea, aspiratorul Gorenje VCK1901OCYIV este dotat si cu un filtru de tip Hepa care are rolul de a pastra aerul cat mai curat atat timp cat aparatul este in functiune. As mai vrea sa mai mentionez si faptul ca pentru a avea parte de o eficienta maxima a produsului, acest filtru ar trebui schimbat cam o data la 6 luni.

Accesorii

O data cu achizitionarea aspiratorului fara sac Gorenje VCK1901OCYIV veti primi si urmatoarele accesorii: o perie standard ( perie de podea ce este recomandat a fi utilizata atat pe suprafetele neacoperite cat si pe covoare), un accesoriu pentru spatii inguste ( aceasta duza este destinata pentru a fi folosita spre a curata colturile, partile greu accesibile ale unei camere, precum si de exemplu a spatiului dintre pernele de la canapea ), o perie mica si un tub de tip telescop metalic cu lungimea de 92cm.

Diverse

Greutatea aspiratorului Gorenje VCK1901OCYIV este de numai 4.8kg, asa ca va fi relativ usor sa-l mutati dintr-o camera in alta fara prea mare efort. Mai mult, nu ocupa nici prea mult loc avand urmatoarele dimensiuni: latime de 40cm, inaltime de 22cm si adancime de 29.6cm. Lungimea cablului de alimentare este de 6m, iar aria de acoperire este de pana la 17m. Nici ca design nu pot spune ca arata rau, avand o combinatie de culori jucausa si foarte placuta.

Vezi aici un pret foarte bun pentru aspiratorul fara sac Gorenje VCK1901OCYIV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *