Gorenje MO23DGW

Cuptor cu microunde Gorenje MO23DGW

Majoritatea utilizatorilor, atunci cand cauta un cuptor cu microunde nu cauta mai mult decat un cuptor care sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Sa aiba un aspect clasic cat mai placut. In felul acesta isi pot asigura o bucatarie cu aspect deosebit, care sa ofere toate utilitatile necesare;
  • Sa dispuna de functii esentiale, precum incalzire sau uneori chiar si gatire;
  • Sa ofere calitate. Prin calitate se poate intelege incalzirea uniforma a alimentelor, rapiditatea si evident, rezistenta in timp;
  • Sa aiba un pret acceptabil. Pretul este un aspect extrem de important, deoarece foarte multi oamni nu au un buget nelimitat, mai ales cand este vorba despre un cuptor cu microunde.

Gorenje MO23DGW respecta cu strictete toate aceste conditii si reuseste sa ofere calitate la un pret care nu depaseste 350 de lei. Este un cuptor cu microunde electric,care ofera putere, aspect placut si numeroase functii care te pot ajuta in bucatarie, ori de cate ori ai nevoie de incalzirea unui preparat, gatirea unui preparat sau dezghetarea sa.

Aspectul cuptorului

Acesta este primul element cu care utilizatorul intra in contact si cel mai probabil este primul factor de decizie. Gorenje MO23DGW este un cuptor cu un aspect clasic, dar totusi cat se poate de placut. Acesta imbina culoarea alb cu cea neagra , rezultand un cuptor elegant, care se poate potrivi in orice bucatarie, indiferent de modul in care aceasta este aranjata. Materialele din care este realizat cuptorul sunt de cea mai buna calitate si ofera garantia unei functionari cat se poate de eficiente.

Nu este un cuptor mare, mai ales daca tinem cont de faptul ca are o capacitate foarte generoasa, de 23 de litri. Acesta cantareste 14.1 kg si are dimensiuni care ii permit sa fie pozitionat aproape oriunde.

Comanda Gorenje MO23DGW la un pret foarte bun

Detalii tehnice

Evident, acestea sunt cele care fac utilizatorul sa decida asupra unui dispozitiv. Gorenje MO23DGW poate sa faca orice, de la incalzire, la dezghetare si la gatit cu grill, ceea ce ofera numeroase avantaje fiecarei mese.

Capacitatea cuptorului este de 23 de litri. Astfel, te poti bucura de pregatirea unei mese copioase pentru intreaga familie.

Puterea sa difera in functie de modul de utilizare. Daca il folosesti doar pentru incalzire, puterea este de 900 W, pe care ii poti controla in functie de cele 5 nivele de putere, in timp ce, daca il folosesti pentru grill, puterea este de 1000 W.

Controlul asupra cuptorului se face printr-un panou digital de comanda, foarte usor de folosit , prin care poti sa decizi tot. Poti alege unul dintre cele 9 programe, pentru un gatit cat mai eficiet, poti decide nivelul de putere, poti opta pentru dezghetare, poti seta ceasul si poti sa programezi o anumita perioada de incalzire.

Printre functiile cu care mai uimeste Gorenje MO23DGW, se numara si cea de Easy Cook, care ii permite utilizatorului sa gateasca rapid orice fel de preparat la cuptor.

Nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu arderea alimentelor, deoarece cuptorul dispune de un semnal sonor care te anunta atunci cand timpul destinat coacerii a trecut.

Care sunt beneficiile microundelor?

Desi microundele sunt radiatii electromagnetice, acestea ofera numeroase beneficii gatitului, facandu-l mai scurt si oferind mancarii o patrundere totala. Fara o istorie foarte mare, cuptorul cu microunde a reusit sa devina o componenta care nu trebuie sa lipseasca din niciun fel de bucatarie.

Avantajele cuptorului cu microunde sunt deopotriva legate de timp, de cost si chiar de sanatate:

  • Costul pentru incalzirea preparatelor este mai scurt, deoarece nu foloseste foarte multa energie;
  • Mirosul nu se raspandeste in casa, dupa incalzirea unor preparate, ci ramane in interiorul cuptorului;
  • Curatarea sa se face cu cea mai mare usurinta;
  • Incalzirea cu microunde retine caracteristicile naturale ale alimentelor, indeosebi proteinele si mineralele. Pentru ca timpul de preparare este foarte scurt, grasimile pastreaza aceleasi proprietati, ceea ce avantajeaza foarte mult persoanele care isi doresc sa slabeasca si sa se tina de o cura de slabire.

Astfel, cu numeroase beneficii oferite, Gorenje MO23DGW este o alegere perfecta pentru toti cei care isi doresc un cuptor de cea mai buna calitate, dar totusi vor sa acorde o atentie sporita bugetului dedicat acestui dispozitiv indispensabil unei bucatarii moderne.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Gorenje MO23DGW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *