Gorenje MMO 20 DW

Cuptor cu microunde Gorenje MMO 20 DW

Un cuptor cu microunde iti poate usura extrem de mult modul in care iti traiesti viata. Pana la urma, alimentatia este unul dintre elementele esentiale vietii iar dat fiind faptul ca traim intr-o societate extrem de activa, aceasta pare a fi neglijata.

Cu ajutorul unui cuptor cu microunde, poate sa fie oferita o alimentatie cat de cat sanatoasa si poate sa se faca o economie consistenta de timp, in functie de puterea cuptorului.

In momentul in care cauti un astfel de cuptor, trebuie sa tii cont de mai multe elemente, deosebit de importante:

  • Aspectul cuptorului. Acesta trebuie sa fie cat mai mic, pentru a se putea regasi in bucataria ta si trebuie sa aiba un aspect cat mai placut;
  • Consumul de energie. Cu siguranta iti doresti un cuptor cu microunde care sa nu consume foarte mult curent electric si care sa iti ofere sansa unei facturi cat mai mici la sfarsit de luna;
  • Putere si functii. Evident, cu cat este mai puternic, cu atat este mai bine. Acelasi lucru se aplica si in cazul functiilor, deoarece, cu cat are mai mutle functii, cu atat sansele sa il folosesti mai intens sunt mai mari.

In conditiile date, Gorenje MMO 20 DW pare a fi un cuptor cu microunde perfect. Este foarte compact, usor si placut, ofera o capacitate mare pentru uncalzire, are o putere generoasa si cel mai important, are un cost rezonabil.

Comanda Gorenje MMO 20 DW la un pret foarte bun

Aspectul lui Gorenje MMO 20 DW

Evident, atunci cand gasesti prima data un cuptor cu microunde, primul element pe care il observi este aspectul. Desi este unul oarecum clasic, acesta este deosebit de elegant. Gorenje MMO 20 DW combina cu succes albul cu cateva elemente negre si ofera eleganta in orice bucatarie. Aproape tot cuptoruleste alb, inclusiv butoanele, in timp ce geamul usii si afisajul LED sunt negre.

Gorenje MMO 20 DW este si un cuptor usor, spre deosebire de altele asemanatoare. Acesta are o greutate de doar 10.5 kg, asadar poate fi mutat cu usurinta in orice situatie. In plus, dimensiunile sale reduse permit pozitionarea sa aproape oriunde.

Caracteristici generale

Desi aspectul este important, acesta are o importanta mult redusa fata de alte caracteristici.Gorenje MMO 20 DW se evidentiaza printr-o usurinta foarte mare de gatit. In cazul in care doresti sa gatesti, tot ce trebuie sa faci este sa alegi programul pe care il doresti, Gorenje MMO 20 DW ocupandu-se de reglarea procesului de preparare.

Procedura de preparare preferata poate fi salvata cu usurinta, in asa fel incat sa te bucuri de preparare imediata, ori de cate ori ai nevoie.

Desi dimensiunile cuptorului sunt reduse, capacitatea sa este de 20 de litri. Astfel, poti incalzi o varietate foarte mare de preparate, care mai de care mai interesante si te poti bucura de pregatirea mancarii pentru intreaga familie.

Puterea de 800 W asigura procese cat se poate de rapide si incalzirea sau gatitul uniform, pe toata suprafata preparatului si in profunzimea acestuia.

Daca iti faci probleme in legatura cu modul in care vei folosi cuptorul, acesta dispune de un panou de comanda electronic care se foloseste deosebit de usor, fiind ajutat de afisajul LED. De aici, poti alege un numar de 8 programe si poti opta pentru functii precum dezghetare, ceas, timer sau protectie pentru copii.

Una din functiile prin care se diferentiaza de alte cuptoare este cea de gatire multilevel.

Sfaturi dupa achizitionare

Daca ai achizitionat Gorenje MMO 20 DW, te poti bucura la maxim de el, insa trebuie sa respecti cateva indicatii:

  • Pozitionarea lui trebuie sa fie facuta pe o suprafata cat mai plata, care sa ii ofere stabilitate maxima;
  • Cuptorul trebuie sa fie aerisit. Este bine sa nu faci greseala de a-l pozitiona intr-un spatiu inchis, deoarece nu va putea sa ventileze. Asigura-te ca are minim 30 de cm deasupra si nu are niciun obiect pus pe el;
  • Alimentarea cu energie trebuie sa se faca de la o priza cu impamantare. Daca nu iti doresti accidente, asigura-te ca alimentarea cu energie se face de la o priza care dispune de impamantare.

Gorenje MMO 20 DW este asadar un cuptor cu microunde de exceptie, care combina eleganta cu posibilitatea unui gatit de cea mai buna calitate si a unui incalzit extrem de eficient.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Gorenje MMO 20 DW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *