Gorenje KT 05 W

Cantar de bucatarie Gorenje KT 05 W

Printre aparatele electrocasnice de mici dimensiuni despre care nu am discutat vreodata pe pe electroblog.eu se numara si cantarele de bucatarie. Faptul ca acestea devin din ce in ce mai populare este un motiv suficient de bun pentru a ne indrepta astazi atentia catre un asemenea aparat, modelul despre care vom discuta fiind Gorenje KT 05 W. Nu costa foarte mult si, mai mult de atat, face parte si din niste promotii interesante in momentul de fata. Utilitatea unui asemenea mic aparat o stiti cu totii si sunt convins ca apreciati importanta lui pentru succesul in bucatarie. Astfel, persoanele care obisnuiesc sa gateasca mult si vor sa prepare mancaruri respectand in totalitate retetele vor aprecia acest cantar. Multe nu ar fi de spus despre Gorenje KT 05 W, din moment ce este un aparat foarte simplu, dar cateva detalii ar trebui sa stiti despre el, astfel incat sa va decideti daca vreti sa-l cumparati, sau va reorientati catre un alt model.

Tara – o functie utila

Spre deosebire de alte cantare de bucatarie mai ieftine – nu ca Gorenje KT 05 W ar costa foarte mult – pe acest cantar regasim si functia de tara, a carei utilitate este de necontestat. Practic, aceasta va permite sa puneti un vas gol pe cantar, sa-i “luati tara” iar cantarul va afisa greutatea de 0 grame. Pe urma, trebuie doar sa amplasati in vas produsul pe care doriti sa-l cantariti iar aparatul va arata exact greutatea acestuia. Pentru a activa aceasta functie trebuie doar sa apasati butonul denumit Tare. Astfel, cantarirea cu Gorenje KT 05 W devine o activitate foarte facila caci, in lipsa acestei functii, ar fi trebuit sa cantariti intai vasul, sa retineti valoarea acestuia, dupa care sa cantariti vasul cu tot cu produsul a carui greutate va intereseaza si sa faceti scaderi.

Diverse detalii

Capacitatea de cantarire a lui Gorenje KT 05 W este de 5 kilograme, valoarea pe care o putem considera suficienta pentru orice tip de activitati de bucatarie. Mai problematic devine in cazul vreti sa verificati greutatea pentru cantitati mari de legume pe care le-ati achizitionat de la piata, insa si in acest caz exista solutii, caci puteti sa cantariti in mai multe transe. Oprirea automata este o alta caracteristica utila pe care o prezinta Gorenje KT 05 W, caci va salveaza de consumul inutil al bateriilor, in cazul in care uitati cantarul pornit. Apropo de baterii, Gorenje KT 05 W este suficient de inteligent incat sa va atentioneze atunci cand acestea sunt pe terminate, astfel incat sa stiti din timp ca trebuie sa le inlocuiti. In final, trebuie sa mentionez si dimensiunile acestui micut aparat de bucatarie sunt  170×220 milimetri, cu o grosime de doar 18 milimetri.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Gorenje KT 05 W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *