Gorenje JC 800 Y

Storcator de fructe si legume Gorenje JC 800 Y

Aveti un bebe si trebuie sa-i oferiti o gramada de sucuri si piureuri? Sau poate pur si simplu va doriti sa mancatisi sa beti ceva sanatos si v-ati saturati sa aruncati banii pe produsele din comert care sunt pline de E-uri si conservanti? In cazul acesta, recomandarea mea pentru dumneavoastra este storcatorul de fructe si legume Gorenje JC 800 Y. Cu un pret accesibil si o calitate superioara va face ca acest produs sa fie de nelipsit de pe dulapul din bucataria dumneavoastra. Intr-adevar nu pot spune ca este un storcator profesional, insa daca nu aveti bugetul necesar de investit in asa ceva, va garantez ca veti reusi sa va  faceti treaba cu el.

Ceea ce mie mi-a placut destul de mult este faptul ca prezinta doua recipiente separate, unul cu o capacitate de 2L ce este destinat pulpei, iar unul cu o capacitate de 1L ce este destinat sucului. Deci vom avea parte de comoditate si rapiditate chiar in confortul bucatariei noastre, iar dupa ce ati terminat tot ce va ramane de facut este sa sa-l demontati si sa-l spalati, mai mult, puteti introduce componentele  chiar si in masina de spalat vase fara sa va faceti griji ca s-ar putea strica. Cu o putere de 800W, dumneavoastra va veti delecta cu cele mai gustoase si sanatoase sucuri intr-un timp foarte scurt.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=282322&redirect=storcator-de-fructe-si-legume-gorenje-800w-alimentare-xxl-2-l-2-viteze-galben-alb-jc-800-y%2Fpd%2FED5CDBBBM%2F” text=”Vezi pretul aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Storcatorul de fructe si legume Gorenje JC 800 Y foloseste ideea de presare a fructelor si legumelor combinata cu centrifugarea. Sita prin care trece sucul este realizata dintr-un otel inoxidabil, iar acest lucru ajuta la obtinerea unui suc de fructe sau legume de calitate. In functie de ceea ce aveti nevoie, storcatorul are doua trepte de viteza diferita, asa ca se va mula perfect nevoilor dumneavoastra.

O data cu achizitionarea acestui produs veti primi de asemenea si urmatoarele accesorii: un accesoriu de impingere precum si o sita din inox despre care v-am vorbit ceva mai sus. In plus, storcatorul Gorenje JC 800 Y este prevazut cu un sistem de siguranta, precum si cu unul anti-alunecare

Greutatea este de aproximativ 4 kilograme, dar pana la urma la un electrocasnic de acest tip nu cred ca ar trebui sa ne intereseze mobilitatea lui in mod deosebit. Ca design, nu pot spune ca impresioneaza  foarte mult pentru ca din punctul meu de vedere nu aduce nimic nou fata de alte aparate de acest tip,  insa combinatia de culori alb – galben nu pot spune ca arata rau.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Gorenje JC 800 Y

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *