Electrolux EXS12GH1W

img288137_09042013164433_0_350x350c_r6t1

Vara a sosit de ceva vreme, asa ca daca si anul acesta ati fost prinsi nepregatiti, inca mai aveti timp sa va achizitionati un aparat care sa sporeasca considerabil gradul de confort de care aveti parte in propria casa. Bineinteles, ma refer la un aparat de aer conditionat, un bun exemplu in acest sens fiind Electrolux EXS12GH1W. Care sunt caracteristicile ce recomanda acest aparat, in detrimentul altor modele similare? In primul rand, pretul este un factor destul de important iar la acest capitol EXS12GH1W sta bine, fiind comercializat la un pret rezonabil. Astfel, nici nu este de mirare ca acest aparat se afla in topurile vanzarilor, desigur, fiind ajutat si de renumele puternic al brandului de care este produs.

Electrolux EXS12GH1W dispune de un mic afisaj LCD, pe care puteti vedea in orice moment informatii importante despre functionarea si setarile aparatului. Sase indicatoare sunt prezente pe acest display, alaturi de receptorul pentru semnalul ce vine de la telecomanda. Acestea indicatoare sunt: I Feel – pentru cazurile in care functia aceasta este activata; vom vorbi si despre ea mai incolo, indicatorul Turbo, acesta aprinzandu-se in cazul in care activati functia cu acelasi nume, indicatorul Eco, indicatorul temperaturii, cronometru si indicatorul pentru swing – atunci cand este activata oscilarea.

Esti interesat de Electrolux EXS12GH1W? Vezi pretul de astazi!

Nu o sa fie foarte multa lume interesata de acest aspect, cu toate ca ar trebui, dar trebuie spus ca Electrolux EXS12GH1W este un aparat de aer conditionat prietenos cu mediul inconjurator, caci foloseste ca agent frigorific refrigerentul R410A. Astfel, cei mai eco dintre voi vor aprecia acest lucru, caci R410A are o comportare mult mai buna in ceea ce priveste afectarea stratului de ozon. Stiu, nu este un factor important pentru multi dintre voi dar luati-l in considerare si pe acesta.

Electrolux EXS12GH1W are, atat la incalzire, cat si la racire, clasa de eficienta energetica A. Capacitatea de racire este ideala pentru camere a caror suprafete variaza intre 18 si 30 metri patrati, conform recomandarilor producatorului. Tot producatorul ne spune ca aceasta suprafata este calculata pe baza capacitatii de racire, a carei valoare este de 12000 BTU/h. Pe de alta parte, capacitatea de incalzire este de 12600 BTU/h.

In continuare, sa vedem care sunt cateva dintre functiile prezente pe aparatul de aer conditionat Electrolux EXS12GH1W, a caror scop este sa va ofere sansa sa obtineti cat mai mult de la viitorul dumneavoastra aparat de aer conditionat. Prima dintre acestea este functia Eco, aceasta facand niste lucruri interesante. In primul rand, trebuie sa spunem ca este destinata pentru folosirea peste noapte, atunci cand dormiti. Activarea ei presupune cresterea treptata a temperaturii, in cazul in care sunteti pe modul de racire, respectiv scaderea treptata a temperaturii, in cazul in care sunteti pe modul de incalzire, obtinand astfel economii serioase de curent electric. Nu trebuie sa va faceti griji, caci cresterea si scaderea temperaturilor se fac insesizabil, cu un grad Celsius la doua ore.

I feel este o alta functie de care dispune Electrolux EXS12GH1W. Practic, telecomanda functioneaza ca un termostat daca activati aceasta functie. Ideea este urmatoarea: activati aceasta functie din orice loc al camerei dumneavoastra (evident, cu vizibilitate spre aparat) iar aparatul se regleaza pentru a asigura temperatura setata pentru zona respectiva. Este foarte utila aceasta functie daca, de exemplu, vreti sa va setati o temperatura a aerului pentru zona biroului, sau a patului, fara sa va intereseaza neaparat ce se intampla in restul camerei.

Te-ai hotarat sa cumperi aparatul Electrolux EXS12GH1W, sau vrei sa vezi si alte detalii? Iata magazinele unde poate fi gasit:

eMag

Altex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *