Electrolux EXS09GH1W

img288135_09042013164310_0_350x350c_9l67

Caldura de afara va face probleme, scazand gradul de confort din casa dumneavoastra? Datorita acestui motiv, mai mult ca sigur ati plecat in cautarea unui aparat de aer conditionat iar un astfel de aparat, foarte in voga in acest moment, este Electrolux EXS09GH1W. Asa cum ati putut observa, in caz ca v-ati uitat deja prin ofertele magazinelor online, acest model este unul dintre cele mai bine vandute, multumita mai ales pretului mic cu care acesta se poate cumpara. Este drept, EXS09GH1W are un pret foarte prietenos datorita faptului ca este un aparat destul de simplu, fara prea multe functii speciale si fara o capacitate exagerat de mare de racire. Practic, este ideal pentru incaperile de dimensiuni normale, asa ca, daca si dumneavoastra il vreti pentru o asemenea camera, poate fi o idee excelenta sa achizitionati acest aparat.

Asa cum spuneam, Electrolux EXS09GH1W nu dispune de o capacitatea prea mare de racire, fiind pretabil pentru incaperi mai mici, capacitatea acestuia fiind de 9000 BTU/h. Producatorul recomanda ca acest aparat sa fie amplasat in camere a caror suprafete sunt cuprinse intre 12 si 20 metri patrati, pentru a obtine o eficienta maxima. In privinta incalzirii, EXS09GH1W are o capacitate de 9400 BTU/h. Trebuie sa mai spun ca atat incadrarea in clase de energie la racire, cat si cea la incalzire a fost facuta in clasa A.

Esti interesat de Electrolux EXS09GH1W? Vezi pretul zilei!

Printre functiile aparatului de aer conditionat Electrolux EXS09GH1W intalnim si X-Fan. Daca nu stiti ce inseamna aceasta, ii vom face o scurta descriere in urmatoarele randuri. X-Fan este o functie de prevenire a formarii mucegaiul si a bacteriilor, pusa la dispozitie de EXS09GH1W. Modul in care puteti activa aceasta functie este foarte simplu. Trebuie doar sa tineti apasate butoanele pentru functiile Turbo si Healty pentru trei secunde iar X-Fan este activat. Acesta presupune functionarea aparatului pentru inca 10 minute dupa ce l-ati oprit, pentru a-l usca si a preveni, astfel, formarea de bacterii si mucegai.

In continuare, sa vorbim un pic despre dimensiunile aparatului de aer conditionat Electrolux EXS09GH1W, ca sa stiti la ce sa va asteptati si sa va faceti o idee despre locul in care ati putea sa il montati pe acesta. Pentru inceput, sa vorbim despre unitatea interioara, ce este construita pe urmatoarele dimensiuni: inaltime de 180mm, latime de 852mm si adancime de 280mm. Trecand la unitatea exterioara, observam ca dimensiunile sunt: inaltime de 180mm, latime de 848mm si adancime de 320mm.

In final, sa remarcam faptul ca Electrolux EXS09GH1W atinge un nivel de zgomot de doar 25 dB, deci este destul de silentios. In orice caz, daca vi se pare prea mult, mai ales in momentele in care vreti sa va culcati cu aerul pornit, aveti posibilitatea de a activa modul Sleep, ce reduce viteza aparatului, reducand in acelasi timp si zgomotul emis. Ultimele detalii tehnice, importante in cazul aparatului de aer conditionat Electrolux EXS09GH1W, sunt prezenta filtrului de carbon activ si utilizarea agentului de racire R410A.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Electrolux EXS09GH1W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *