Electrolux EN3430COX

res_a8a1ea1d9f2555bcc5c65f9b5c66279b_350x350c_o6l4

A trecut multa vreme de la ultima discutie pe care am avut-o pe aici despre o combina frigorifica. E drept, nici nu prea au mai fost multe noutati despre care sa se poata vorbi, dar lucrul acesta se schimba astazi, caci avem ocazia sa discutam despre cateva modele Electrolux foarte interesante. Primul model despre care vom vorbi este denumit Electrolux EN3430COX. Acest aparat frigorific include o multime de caracteristici interesante, insa, trebuie sa fiti pregatiti sa platiti pentru asta, caci Electrolux EN3430COX nu este chiar cea mai ieftina combina frigorifica disponibila pe piata din Romania. E drept, nici nu are un pret exagerat de mare, mai ales daca ne uitam pe setul de specificatii dar, asa cum spuneam, exista si variante mai ieftine in cazul in care modelul de fata vi se pare prea scump. Daca ar fi sa enumeram caracteristicile principale ale combinei frigorifice EN3430COX, acestea ar fi eficienta energetica buna, designul modern si atragator, si, nu in ultimul rand, capacitatea ridicata de stocare a alimentelor.

Capacitate si compartimentare

Inainte sa trecem la alte detalii, trebuie sa vedem care este modul in care combina frigorifica Electrolux EN3430COX este compartimentata si, bineinteles, sa vedem care este capacitatea exacta a acesteia, atat pe partea de racitor, cat si pe cea de congelator. Astfel, vorbim despre o capacitate neta totala de 323 litri ce cuprinde o capacitate de 245 litri pe partea de frigider, respectiv 78 litri pe partea de congelator. Eu zic ca aceasta capacitate de stocare a alimentelor pe care Electrolux EN3430COX o ofera este suficient de mare, chiar si pentru familiile mai numeroase.

Mergem acum catre partea de compartimentare pentru a vedea cat de bine este optimizat Electrolux EN3430COX si din acest punct de vedere. In primul rand ne vom referi la congelator. Acesta dispune de trei compartimente, doua dintre acestea fiind egale ca volum. Racitorul prezinta doua rafturi, un suport pentru sticle, un compartiment de tip cutie cu temperatura scazuta, doua cutii pentru fructe si legume situate la partea inferioara. Usa racitorului va pune la dispozitie clasicul raft pentru lactate situat la partea superioara plus inca trei rafturi, dintre care unul util pentru sticle.

Cumpara Electrolux EN3430COX la un pret foarte bun

Panou de comanda

Bineinteles, o combina frigorifica nu poate avea un panou de comanda mult prea complex. Totusi, Electrolux EN3430COX integreaza in panoul sau de comanda cateva posibilitati de setare, asa ca este necesar ca ele sa fie mentionate. In primul rand, setarea cea mai de baza este cea ce permite reglarea temperaturii din interiorul racitorului. Aveti posibilitatea de a regla temperatura pe cinci trepte, acestea fiind de 2, 4, 5, 6, 8 grade. Fiecare dintre aceste trepte are cate un LED ce indica selectia, asa ca trebuie doar sa apasati pe butonul destinat reglarii temperaturii si sa va opriti pe cea pe care o considerati necesara. Evident, ca la toate aparatele frigorifice, temperatura optima pe care trebuie sa o alegeti este in functie de amplasarea lui Electrolux EN3430COX, de gradul de incarcare cu alimente al acestuia etc.

Mai departe, acest panou contine si butonul pentru activarea functiei de Fast Freeze, cat si LED-ul indicator asociat acesteia. Astfel, reiese faptul ca Electrolux EN3430COX dispune si de o functie de congelare rapida, a carei utilitate o cunoasteti cu totii. Despre aceasta functie trebuie mentionat ca se opreste automat dupa 52 de ore de functionare, deci nu este o mare problema daca plecati in concediu si o lasati pornita.

Despre consum

Clasa de eficienta a combinei frigorifice Electrolux EN3430COX este A+. Nu e rau, asa ca aveti siguranta unui consum de energie electrica decent. Apropo de consum, acesta este de aproximativ 298 kWh/an. Bineinteles, nu poate sa va garanteze nimeni ca fix acesta va fi consumul, valoarea exacta depinzand de modul de amplasare, cat si de modul de utilizare al aparatului. In orice caz, partea buna este ca nu trebuie sa va faceti probleme in ceea ce priveste temperatura ambientala din camera in care va fi amplasata combina frigorifica Electrolux EN3430COX, caci aceasta este incadrata in toate clasele climatice existente, ceea ce inseamna ca functioneaza perfect cat timp temperatura din camera este cuprinsa intre 10 si 43 grade.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Electrolux EN3430COX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *