Electrolux EKK52550OX

Electrolux EKK52550OX

Aragazul mixt Electrolux EKK52550OX reprezinta combinatia ideala intre avantajele gatitului pe gaz si beneficiile prepararii mancarii in cuptorul electric. In general, cele mai multe nemultumiri ce pot fi aduse unui aragaz electric se adreseza performantelor plitei. Cateva dintre dezavantajele unei plite electrice ar fi: costuri mai mari de achizitie, producerea unui pene de curent va pune in imposibilitatea utilizarii acesteia, consum mai mare, incalzirea/racirea se face mai lent decat in cazul unei plite alimentate pe gaz, aspect care se poate transforma in ceva neplacut in momentele in care ne grabim sa preparam ceva repede. De aceea, din punctul meu de vedere, alegerea ideala ar fi un aragaz mixt in genul lui Electrolux EKK52550OX.

PREZENTARE GENERALA:

Electrolux EKK52550OX

Pentru a putea intelege configuratia acestui model, am considerat necesar intoroducerea unei scheme generale a acestuia. Componentele numerotate mai sus sunt in felul urmator: 1-butoanele corespunzatoare fiecarui arzator, 2-timer, 3-buton de reglare a temperaturii, 4-indicatorul temperaturii din interiorul cuptorului, 5-butonul ce actioneaza functiile cuptorului, 6-gratar, 7-becul cuptorului, 8-ventilatorul, 9-suportul pentru raft, 10-cele 4 pozitii diferite ale rafturilor. Acum ca ne-am familiarizat putin cu aspectul general al aragazului, ar fi o idee buna sa discutam putin si despre plita.

Comanda Electrolux EKK52550OX la un pret foarte bun

PLITA:

Configuratia plitei aragazului mixt Electrolux EKK52550OX este:

Electrolux EKK52550OX

Dupa cum am mentionat si la inceputul articolului, alimentarea se face pe gaz. Aceasta are un numar de 4 arzatoare de marimi si puteri diferite: 1-arzatorul mic auxiliar cu o putere de 1kw, 3,4-arzatoarele semi-rapide sau normale cu puterea de 2kW si 5-arzatorul rapid mare cu puterea de 3kW. Evident ca aprinderea electrica integrata ce pune in fuctiune ochiurile dintr-o singura apasare de buton nu poate lipsi din facilitatile plitei, iar dispozitivul de siguranta ce va opri instant alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii nu a fost omis nici el.

CUPTORUL ELECTRIC:

Cuptorul aragazului Electrolux EKK52550OX este prevazut cu o usa ce dispune 2 straturi de sticla, iar in acest fel se vor reduce in mod considerabil pierderile de caldura la nivelul acestuia, avantajul acestuia fiind izolarea excelenta a usii. Rezultatul? O temperatura constanta in interior ce va duce la reducerea timpului necesar prepararii alimentelor.

Capacitatea totala a cuptorului este de 60l, fiind mai mult decat suficient pentru a putea face fata unei familii ce necesita utilizarea acestuia zi de zi. Functiile pe care le intalnim in cazul acestui model sunt urmatoarele: grill pentru frigerea alimentelor la gratar si chiar si pentru painea prajita, caldura sus+jos atunci cand coaceti alimetele pe o pozitie a unui raft, incalzire numai de jos pentru a da preparatului o coaja crocanta si pentru conservarea alimentelor, gatitul la temperatura redusa ce se foloseste pentru gatitul in forme si pentru deshidratare pe o pozitie a raftului, aer cald ce se foloseste la coacerea simultana pe pana la 2 pozitii ale raftului, iar in plus, avem si functia de decongelare.

Functia de timer a cuptorului aragazului mixt Electrolux EKK52550OX nu va anunta doar sfarsitul timpului selectat de dumneavoastra in prealabil ci va si opri functia selectata.

SPECIFICATII TEHNICE:

Aragazul Electrolux EKK52550OX are o inaltime de 85.5cm, o latime de 50cm si o adancime de 60cm. Culoarea sa aste un inox argintiu, care desi unii o considera ca fiind un dezavantaj din cauza usurintei cu care se pateaza, in final daca ii oferim putin mai multa atentie atunci cand il curatam nu cred ca acest aspect va fi un element definitoriu in alegerea dumneavoastra finala.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Electrolux EKK52550OX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *