E-Boda Revo R70

E-Boda Revo R70

Daca tot am inceput ziua cu o discutie despre tablete, zic sa continuam in aceeasi nota si sa vorbim si despre un model ceva mai ieftin. Mult mai ieftin, ca sa fiu exact, caci E-Boda Revo R70 este o tableta cu un pret suficient de mic pentru a fi accesibila pentru publicul larg. Este drept ca nu putem vorbi despre performante extrem de ridicate, dar E-Boda Revo R70 se descurca multumitor pentru un gadget pe care veti plati un pret foarte mic. Practic, este chiar printre cele mai ieftine modele disponibile pe piata din Romania, avantajul sau fiind ca este recent lansata pe piata. Asa cum spuneam, caracteristicile sale tehnice nu impresioneaza, dar trebuie totusi sa vedem cateva detalii despre acesta, astfel incat sa stiti exact cu ce va alegeti, in cazul in care va decideti sa achizitionati noua tableta E-Boda Revo R70.

Procesor si placa video

Procesorul disponibil pe tableta E-Boda Revo R70 este un quad-core Cortex A7 ce opereaza la o frecventa de 1.2 GHz. Este destul de decent si este capabil sa ofere performante multumitoare pentru aceasta tableta, chiar daca poate nu v-ati fi asteptat la mare lucru, tinand cont de faptul ca gadget-ul de fata are un pret foarte mic, asa cum aminteam ceva mai sus. Mare lucru n-ar mai fi de adaugat la descrierea procesorului, poate doar faptul ca are un cache de 1MB.

SoC-ul ce include procesorul despre care vorbeam mai sus vine si cu unitatea de procesare grafica PowerVR SGX544MP2. Aceasta nu este cea mai buna unitate grafica cu putinta, dar este capabila sa ofere performante decente, chiar nesperat de bune pentru o tableta atat de ieftina. Astfel, trebuie sa mai spunem ca placa video de pe E-Boda Revo R70 ofera suport pentru Open GL ES 2.0 si pentru DirectX 10.1. Pana acum este destul de evident faptul ca E-Boda Revo R70 este o tableta obisnuita, fara pretentii extrem de ridicate si este tocmai potrivita pentru cei care nu au nevoie de un gadget extrem de performant, ci doar de unul pe care sa poata naviga nestingheriti pe Internet, sa ruleze filme sau muzica, sau sa se mai relaxeze din cand in cand cu cate un joc.

Cumpara E-Boda Revo R70 la un pret foarte bun

Caracteristici fizice

In primul rand, trebuie sa ne legam de diagonala display-ului tabletei E-Boda Revo R70, caci acesta este un factor foarte important pentru multi dintre dumneavoastra, si sunt convins ca majoritatea va ghidati dupa diagonala in momentul in care vreti sa va cumparati o tableta noua. Astfel, trebuie sa stiti ca E-Boda Revo R70 vine cu o diagonala de 7 inch. Acum, greu de spus daca aceasta diagonala este prea mica, caci fiecare dintre noi avem preferintele proprii in ceea ce priveste dimensiunea unei tablete. Greutatea este foarte mica, fiind vorba despre 303 grame, deci discutam despre o portabilitate foarte ridicata. Grosimea tabletei E-Boda Revo R70 este si ea extrem de mica, de doar 9 mm, celelalte dimensiuni fiind de 192 x 108 mm. Am vazut si cu sta aceasta tableta din punct de vedere al dimensiunilor asa ca vom merge mai departe catre alte caracteristici importante ale acesteia.

Stocare

Ne indreptam atentia catre capacitatea de stocare oferita de E-Boda Revo R70 si remarcam faptul ca aceasta ofera 8GB de memorie interna, deci este vorba despre valoarea obisnuita pentru o tableta situata in acest interval de pret. Ba chiar E-Boda Revo R70 sta destul de bine, caci am mai vazut tableta care aveau cam acelasi pret si veneau doar cu 4GB memorie interna – e drept, plusau la alte capitole. Asa cum va asteptati, si E-Boda Revo R70 ofera posibilitatea de extindere a acestei capacitati de stocare, prin intermediul unui card MicroSD.

Alte detalii

Tableta E-Boda Revo R70 vine cu o memorie RAM DDR3 de 1024 MB, deci sta destul de bine si din acest punct de vedere. Ma rog, bine din punct de vedere al raportului calitate/pret. Autonomia pe care producatorul o declara pentru E-Boda Revo R70 este de 4 or si, nu in ultimul rand, trebuie mentionata camera frontala de 0.3MP si camera principala de 2MB. Cam acestea ar fi aspectele principala ale tabletei E-Boda Revo R70, pe care o puteti cumpara la un pret foarte bun, asa cum am mai precizat pe parcursul acestui articol.

Vezi aici un pret foarte bun pentru E-Boda Revo R70

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *