E-BODA Izzycomm Z70

res_c97a93ff91381640846d84de1d4b55f8_350x350c_hpi3

E-BODA Izzycomm Z70 este una dintre tabletele lansate cu surle si trambite in aceasta toamna. Motivul pentru care s-a intamplat acest lucru este extrem de simplu: este printre primele tablete 3G pe care cei de la E-Boda le-au scos pe piata. Pe langa aceasta caracteristica, E-BODA Izzycomm Z70 e mai remarca si prin alte specificatii tehnice reusite, cel putin daca privim prin prisma pretului decent cu care se comercializeaza, specificatii despre care vom discuta in detaliu in cadrul acestui articol. Un motiv pentru care ar trebui sa cumparati aceasta tableta este ca deja si-a ocupat un loc in topul vanzarilor pe acest segment, ceea ce inseamna ca a reusit sa surprinda in mod placut prin performante pe cei care deja au cumparat-o si o utilizeaza pentru mail, navigare pe Internet, filme sau jocuri.

Chipset

Noua tableta E-BODA Izzycomm Z70 vine cu un Soc (System on a chip) dezvoltat de catre MediaTek, modelul ales pentru acest gadget fiind MT 8377. Acesta include un procesor dual-core de tip ARM Cortex-A9 bazat pe arhitectura Harvard. Frecventa procesorului este de 1.2 GHz. Pe partea de procesare grafica, cei de la compania Imagination Technologies isi face simtita prezenta in configuratia tabletei E-BODA Izzycomm Z70, SoC-ul MT 8377 venind cu o unitate grafica PowerVR SGX 531 Ultra, la o frecventa de 400 MHz. Performantele pe care le veti obtine la utilizarea acestei tablete vor fi destul de bune si daca ne uitam la configuratia pe care am prezentat-o pana acum, ne lamurim asupra faptului ca nici activitatile cele mai solicitante, asa cum este multitaskingul, nu vor reprezenta o problema. In finalul acestui capitol, trebuie sa adaugam ca MediaTek MT 8377 a fost lansat in cursul anului 2013.

Cumpara E-BODA Izzycomm Z70 la un pret foarte bun

Display

Tableta E-BODA Izzycomm Z70 vine cu un display destinat celor ce prefera o portabilitate crescuta, in detrimentul unei diagonale mai mari. Astfel, mobilitatea acestei tablete este garanta prin displayul capacitiv de 7 inch, caracterizat prin faptul ca este de tip multi-touch in 5 puncte. Acest lucru inseamna ca poate recunoaste si executa comenzile derivate din cinci atingeri simultane. Ca aveti ce face sau nu cu aceasta caracteristica, ramane de vazut in momentul in care incepeti sa utilizati tableta. In continuare, sa spunem ca acest display LCD bazat pe iluminarea LED are o rezolutie de 800×640 pixeli.

Stocare

Chiar daca nu exceleaza in mod deosebit in privinta spatiului de stocare, avand la dispozitie 4 GB de memorie interna, acest lucru nu reprezinta o problema majora, caci tableta E-BODA Izzycomm Z70 ofera variante de extindere a acestui spatiu pana la 32GB, fie printr-un card microSD, fie printr-un stick USB. Astfel, va puteti bucura de spatiu de stocare suficient pentru pastrarea de foarte multe aplicatii, cat si fisiere multimedia. In conditii normale, doar in cazul in care veti vrea sa pastrati astfel de fisiere multimedia veti avea nevoie de extinderea memoriei. Daca tot am vorbit de fisiere, sa vedem si care sunt formatele pentru care E-BODA Izzycomm Z70 ofera suport si pot fi redate fara probleme. Pentru video, avem AVI, MPEG4, MPEG2, MKV, pentru audio MP3, WMA, AAC, AC3, WAV, FLAC si pentru poze formatele suportate sunt JPG, BMP, GIF, TIFF si PNG.

Diverse

Pentru incheiere, am lasat inca o serie de caracteristici ce pot fi intalnite pe tableta E-BODA Izzycomm Z70. Unul dintre acestea este suportul pe care acest gadget il ofera pentru mouse si tastatura, in cazul in care considerati ca ati avea nevoie de asa ceva pentru a va spori viteza de lucru. De asemenea, ar mai trebui adaugat si ca bateria este de 3100 mA iar producatorul promite ca tableta are o autonomie de lucru de 5 ore. In final, vreau sa reamintesc un detaliu important despre E-BODA Izzycomm Z70, si anume suportul 3G al acesteia cat si suportul pentru functionarea ca telefon.

Vezi aici un pret foarte bun pentru E-BODA Izzycomm Z70

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *