Allview Ax3 Party

res_4af8da27617a02b0eb408b5b2b263a85_350x350c_jai6

Atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei noi tablete, variantele dintre care puteti opta sunt atat de multe, incat tind sa va faca alegerea dificila. In orice caz, este bine ca exista variante pentru orice tip de buget, fie ca este mai mare, fie ca este mai mic si incercati sa gasiti o tableta cu un raport calitate/pret cat mai bun. O astfel de tableta este Allview Ax3 Party, unul dintre modelele ce se vinde cel mai bine in momentul de fata, gratie caracteristicilor tehnice decente oferite pentru un pret mai mult decat prietenos. Vom vedea si noi in cadrul acestui articol care sunt caracteristicile cu care se laude Allview Ax3 Party, astfel incat sa va puteti forma o opinie corecta despre ea si sa va puteti decide daca o veti cumpara, sau veti opta pentru un alt model. Ca un prim detaliu referitor la acest gadget, trebuie spus ca vine cu un sistem de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Daca v-ati uitat deja pe caracteristicile acestei tablete, ati remarcat ca la specificatiile de baza nu prea impresioneaza, fiind mai degraba destul de slaba, din acest punct de vedere. Practic, singurele aspecte pozitive pe care le prezinta tableta Allview Ax3 Party sunt 3G-ul si GPS-ul. Nu ma intelegeti gresit, nu spun neaparat ca este o tableta proasta, doar ca cei de la AllView ar fi putut sa asigure o configuratie mai buna in banii care se cer pe acest gadget. Asa cum spuneam 3G-ul prezent pe Allview Ax3 Party este una dintre cele mai binevenite caracteristici, caci va permite acces la Internet de oriunde si stim cu totii ca nu puteti avea mereu acces la Internet prin wireless. Bineinteles, trebuie sa aveti un abonament de date. Totodata, aveti si posibilitatea de transformare a tabletei in telefon, gratie functiei de apelare.

Cumpara Allview Ax3 Party la un pret foarte bun

Memorie

Ca si capacitate de stocare, Allview Ax3 Party vine cu 4 GB integrati, dintre care aveti la dispozitie aproximativ 2GB liberi, restul fiind ocupati de sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Daca va dati seama ca acest spatiu nu este suficient pentru toate aplicatiile pe care vreti sa le instalati sau pentru fisierele multimedia pe care vreti sa le stocati, aveti posibilitatea sa extindeti memoria prin adaugarea unui card MicroSD. Avantajul acestor carduri este ca au preturi destul de bune, astfel incat puteti sa optati pentru unul cu capacitate de stocare ceva mai mare. Bineinteles, trebuie sa tineti cont ca Allview Ax3 Party suporta un card MicroSD de maxim 32GB. Memoria RAM integrata in aceasta tableta este destul de slaba, de doar 512 MB – in momentul de fata nu putem sa emitem pretentii, tinand cont de faptul ca mai peste tot puteti gasi aceasta tableta cu o reducere destul de consistenta, dupa ce nu va mai fi reducerea aceasta s-ar putea considera ca tableta Ax3 Party nu se mai merita.

Procesor&video

Tableta Allview Ax3 Party vine cu un procesor Cortex-A9 de 1 GHz, despre care am mai discutat si in cazul altor modele de tablete similare cu aceasta, si cu o unitate de procesare grafica PowerVR SGX 531. Seria 5 a PowerVR, din care face parte si unitate grafica implementata pe tableta Allview Ax3 Party, nu este seria cea mai noua dar o puteti gasi si in configuratiile unor producatori mai faimosi ca AllView. In orice caz, trebuie sa stiti ca aceasta companie (Imagination Technologies, dezvoltatorul PowerVR) este concentrata pe unitati de procesare grafica pentru gadgeturi mobile, de genul telefoanelor sau tabletelor. Alt lucru interesant de stiut este ca acestia nu produc efectiv PowerVR SGX 531 sau alte unitati pe care le-au dezvoltat, ci ofera licenta de productie pentru alte companii, cum ar fi Samsung, Apple, Blackberry, Intel etc.

Display

Observ acum ca am omis una dintre caracteristicile cele mai importante pentru o tableta, si anume diagonala. Astfel, tableta Allview Ax3 Party vine cu o diagonala de 7 inch. Daca e mult sau putin, nu cred ca este cineva in masura sa spuna. Unele persoane prefera diagonalele mai mici, pentru a avea mai multa mobilitate, alte persoane opteaza pentru un display mai mare, cu avantajele evidente ale acestuia. Un alt lucru mai trebuie adaugat referitor la displayul tabletei Allview Ax3 Party si anume ca rezolutia acestuia este de 800×480 pixeli.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Allview Ax3 Party

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *