Delonghi IC8500

img102586_14072008163109_350x350c_nop0

De ceva timp a venit vara, de aceea cautam orice siretlic care sa ne ajute sa ne racorim din cand in cand. Daca aveti o familie numeroasa sau copii cu siguranta aveti pe cineva care cere tot timpul sa-i cumparati inghetata, asa ca de ce nu ati incerca sa-i oferiti ceva sanatos home made. In consecinta, astazi m-am hotarat sa va vorbesc putin de spre aparatul de facut inghetata Delonghi IC8500. Cu un buget de aproximativ 250 Ron veti avea in confortul caminului dumneavoastra un produs de calitate si cu o durata de viata mare. Dar haideti totusi sa intram in cateva detalii pentru a vedea ce poate sa faca aceasta masinarie.

Descriere:

Aparatul de facut inghetata Delonghi IC8500 are urmatoarele componente: un intrerupator on/off, un corp motor, un capac, un buton de deschidere, un dispozitiv de blocare, o paleta de amestecat, un cos de racire, un capac pentru acest cos de racire si o lingurita pentru o dozare cat mai precisa a ingredientelor.

De fapt, inghetata se va obtine prin procesul de introducere a ingredientelor amestecate in cosul ce a fost racit in prealabil, toate acestea vor fi amestecate prin intermediul paletei pentru un timp de 20-40 de minute. Acest timp variaza in functie de cantitatea si tipul ingredientelor utilizate, precum si de temperatura cosului de racire. Cosul de racire se introduce in congelator cat mai aproape de o sursa de racire, incercati totusi sa reglati congelatorul la o temperatura de aproximativ -18 grade Celsius pentru a avea rezultate cat mai satisfacatoare. Daca cosul de racire nu atinge aceasta temperatura, inghetata nu se va prepara in mod corect.

Vrei sa cumperi aparatul Delonghi IC8500? Vezi pretul de astazi!

Aparatul de facut inghetata Delonghi IC8500 are o capacitate de 1.5l, deci puteti prepara in acelasi timp o cantitate de pana la 800 grame de inghetata. Bolul este realizat dintr-un aluminiu rezistent si este prevazut cu un capac transparent pentru a putea face mai usoara supravegherea. Masina de inghetata mai poate fi utilizata si pentru racirea rapida a diverselor bauturi sau chiar si pentru prepararea ghetii.

Aparatul de facut inghetata Delonghi IC8500 se poate demonta complet foarte usor pentru ca dumnavoastra sa-l puteti curata si spala cat mai usor.

Atunci cand inghetata este gata, aceasta poate fi pastrata in congelator in cosul de racire ce va fi acoperit in prealabil cu capac, sau in orice alt vas de depozitare inchis ermetic. Temperatura la care trebuie pastrata este de minim -18 grade Celsius. Ideea e sa nu o lasati mai mult de 2-3 zile in congelator pentru ca aceasta isi poate schimba gustul si de asemenea, inghetata proaspata este cea mai gustoasa si savuroasa. Atunci cand vreti sa o consumati, incercati sa o scoateti cu aproximativ 30 de minute inainte de a o servi pentru a obtine o temperatura ideala pentru consumare.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Delonghi IC8500

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *