Daewoo KOR-6L8KB

Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6L8KB

Tehnologia moderna a reusit sa ne aduca extrem de multe dispozitive de cea mai buna calitate, care mai de care mai interesante. Acestea ne insotesc peste tot, inclusiv in bucatarie, unde pentru un gatit rapid si cat mai delicios avem neaparata nevoie de elemente precum un cuptor cu microunde. Propunerea de astazi in materie de cuptoare cu microunde este Daewoo KOR-6L8KG.

Atunci cand cauti un cuptor cu microunde, trebuie sa tii cont de mai multe criterii:

  • Aspect. Acesta trebuie sa se incadreze perfect in bucataria ta si sa ofere o imagine cat mai placuta;
  • Tipul cuptorului. Ai de ales intre un cuptor mecanic sau un cuptor electric, pe care il poti programa in diverse moduri;
  • Putere. Este foarte importanta si puterea cuptorului, pentru a sti cat de repede gateste sau incalzeste alimentele;
  • Functii. Evident, cu cat face mai multe lucruri, cu atat este mai bine.

Daewoo KOR-6L8KG este genul de cuptor cu microunde care acopera toate necesitatile. Este deosebit de placut din punct de vedere al aspectului, este incapator si ofera numeroase functii.

Comanda Daewoo KOR-6L8KB la un pret foarte bun

Aspect

Primul lucru care te atrage la Daewoo KOR-6L8KB este modul in care arata. Acesta este construit dintr-un metal alb ( nimic anormal pana aici), cu insertii de negru si de verde. Insertiile de verde sunt, practic, elementele care fac diferenta, oferindu-i un aspect cu adevarat deosebit, care il pozitioneaza in orice bucatarie, fie ca este vorba despre una moderna sau despre una clasica.

Verdele nu ocupa mai mult de o dunga pe usa, in timp ce elementele negre sunt reprezentate de geamul usii si de afisajul panoului de control.

Desi are o capacitate de 20 de litri, Daewoo KOR-6L8KB are dimensiuni destul de reduse si o greutate care nu depaseste 11.2 kg. In felul acesta, il poti deplasa cu usurinta oriunde, fara niciun fel de probleme.

Detalii tehnice

Detaliile tehnice sunt cele care recomanda de fapt, acest cuptor cu microunde. Daewoo KOR-6L8KB este un cuptor electric, care are o capacitate generoasa de 20 de litri.Astfel, poti incalzi sau poti dezgheta mancare pentru toata familia.

Puterea sa este de 700 W, suficient de mare pentru o incalzire uniforma si rapida iar variantele de putere se pozitioneaza pe 10 nivele.

In ceea ce priveste consumul, Daewoo KOR-6L8KB consuma 1000 W.

Nu va trebui sa iti faci probleme nici in ceea ce priveste zgomotul, deoarece este un cuptor destul de silentios. Acesta reuseste sa emita doar 58 db in timpul functionarii.

Cu ce vine deosebit?

In primul rand, vei descoperi tehnologia cu reflexie concava C.R.S. Aceasta combina reflexia concava cu modul de distribuire al microundelor, pentru a oferi o distribuire exacta a caldurii in toata mancarea.

O alta functie extrem de interesanta este Zero Standby. Aceasta este extrem de importanta pentru cei care isi doresc o folosire cat mai verde a cuptorului. Practic, in momentul in care este in standby, cuptorul nu consuma absolut niciun fel de energie electrica, spre deosebire de alte cuptoare care consuma 10% din intreaga energie in modul standby.

Practic, poti consuma consumul de energie, chiar daca este cuptorul in priza.

Sfaturi pentru utilizarea cuptorului

Desi este un element de bucatarie simplu de folosit si deosebit de eficient, atunci cand achizitionezi Daewoo KOR-6L8KB este bine sa respecti cateva sfaturi, care te pot feri de numeroase probleme:

  • Asigura-te ca sta pe o suprafata plana, uscata si rezistenta. Nu pune cuptorul pe suprafete nesigure, deoarece are 11 kg si sunt sanse sa provoace pagube. Incearca sa il pui pe o suprafata plana si tare (evident, trebuie sa fie o piesa de mobilier, nu frigider sau alte electrocasnice);
  • Ofera-i spatiu pentru aerisire. In timpul functionarii, Daewoo KOR-6L8KB trebuie sa se aeriseasca. Din acest motiv, nu este recomandat sa fie folosit fara sa i se ofere spatiu deasupra si in spate. Asigura-te ca are minim 30 de cm deasupra si un spatiu la fel de mare in spate, pentru a putea sa functioneze asa cum trebuie;
  • Foloseste doar prize cu impamantare. Daca vrei sa fii mereu in siguranta, incearca sa eviti prelungitoarele, deoarece acestea pot genera scurt circuite si eventual incendii. Foloseste intotdeauna prize cu impamantare iar in cazul in care nu ai la dispozitie una, cheama un electrician care sa monteze o astfel de priza langa locul unde te-ai hotarat ca va sta cuptorul.

Daca tii cont de toate sfaturile, te poti bucura la maxim de Daewoo KOR-6L8KB, un cuptor cu adevarat performant, care ofera foarte multe avantaje.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Daewoo KOR-6L8KB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *