Consola Microsoft Xbox 360, 250GB

Consola Microsoft Xbox 360, 250GB

Cine spune ca pentru a te juca pe o consola trebuie sa ai o varsta destul de frageda, fara doar si poate nu are idee despre ce vorbeste. Placerea gaming-ului nu dispare in functie de inaintarea in varsta, ba chiar creste tinand cont varietatea de jocuri si tipuri de console ce devin disponibile pe masura trecerii timpului, care bineinteles, nu existau atunci cand aveam “varsta potrivita pentru asa ceva”. Un astfel de aparat, pentru copiii mici sau mari este consola Microsoft Xbox 360, de 250 GB.

Design-ul consolei Microsoft Xbox 360 prezinta un grad ridicat de modernism, forma acestuia fiind intr-adevar reusita si completata perfect de culoarea negru lucios. Cu toate ca nu este o caracteristica definitorie pentru o consola, sa recunoastem totusi ca aspectul placut al acesteia nu poate decat sa fie inca un argument in favoarea achizitiei.

Vezi cel mai bun pret disponibil pentru Microsoft Xbox 360, 250GB

Jucatul impreuna cu alte persoane, sau impotriva acestora este printre cele mai placute activitati care se pot realiza cu un astfel de aparat. Tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati la reteaua Xbox Live si sa va pregatiti sa dati vina pe controller atunci cand pierdeti. Trebuie precizat faptul ca Microsoft Xbox 360 poate realiza conexiunea la Internet prin intermediul Wi-Fi-ului integrat, asa ca aveti nevoie doar de un router wireless in apropiere, iar cand spun in apropiere nu ma refer la routerul vecinul de la etajul doi.

Din punct de vedere al capacitatii de stocare nu trebuie sa va faceti niciun fel de probleme, caci consola Microsoft Xbox 360 va pune la dispozitie un hard de 250GB, astfel incat veti avea suficient loc pentru jocuri si update-uri pentru acestea, filme, muzica etc.

Un alt aspect imbucurator la consola Microsoft Xbox 360 este modul silentios in care lucreaza, deci nu veti fi perturbati de sunete deranjatoare. Nu trebuie uitat nici faptul ca aceasta este compatibila cu senzorul Kinect, pe care va trebui sa il achizitionati separat, in cazul in care vi-l doriti si il considerati necesar.

Impreuna cu consola vi se va livra si un controller Xbox 360 wireless, ce va permite controlul acesteia de la o distanta maxima de 10 metri, avand o durata de functionare a bateriilor de aproximativ 30 de ore.

In incheiere, sa enumeram cateva dintre caracteristicile tehnice ale consolei Microsoft Xbox 360, 250 GB. Identificam aici o memorie de 512 GDDR3, audio 16-bit / Surround Sound, procesor IBM Triple Core 3.2 GHz, DVD-ROM 12x, rezolutie 720p / 1080i / 1080p. Ca si conectivitate, avem 1 x HDMI, 5 x USB 2.0, 1 x S/PDIF, 1 x AV, 1 x RJ-45.

Vezi cel mai bun pret disponibil pentru Microsoft Xbox 360, 250GB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *