Congelator Candy CFU 1900E

Congelator Candy CFU 1900E, 165 L, Clasa A+, 6 sertare, Alb

Italienii de la Candy, un producator cu renume in domeniul electrocasnicelor au dat din nou lovitura cu congelatorul Candy CFU 1900E. Acesta este un congelator de dimensiuni mari, destinat celor ce isi doresc sa pastreze un volum mare de alimente congelate dar nu au spatiul disponibil. Prin achizitionarea acestuia veti avea posibilitatea de a tine congelate zarzavaturi pentru iarna, carne si orice altceva va este necesar, fara sa intampinati probleme cu spatiul de depozitare.

Candy CFU 1900E ofera un volum net total de 160 litri, deci un spatiu mai mult decat suficient pentru stocarea de alimente pentru o familie destul de numeroasa. Este interesanta si binevenita impartirea spatiului in sase compartimente, deoarece aveti astfel posibilitatea de a separa alimentele pe tipuri, aducand astfel un plus de organizare cat si evitarea intrepatrunderii mirosurilor.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Candy CFU 1900E

Consumul de energie electrica necesar pentru functionarea acestui congelator nu va fi un generator prea mare de costuri, tinand cont de faptul ca in urma etichetarii energetice, Candy CFU 1900E a fost incadrata la clasa de eficienta energetica A+, cu un consum de 211.7 kWh/an. Bineinteles, acest consum poate varia in functie de diversi factori, cum ar fi temperatura ambientala. Apropo de acest aspect, congelatorul in discutie a fost incadrat la clasele climatice N-ST, ceea ce inseamna ca pentru o functionare optima este necesara amplasarea sa in camere in care temperatura variaza intre 16 si 38 grade Celsius, 16 fiind temperatura minima pentru o functionare optima la clasa N, in timp ce 38 grade este temperatura maxima la care aparatele frigorifice din clasa climatica ST functioneaza optim.

Despre design-ul congelatorului Candy nu ar fi prea multe de discutat, acesta pastreaza aspectul clasic pentru astfel de aparate electrocasnice, fiind realizat pe alb. Manerul amplasat pe usa este simplu si este dispus vertical. Mai important mi se pare sa vedem dimensiunile congelatorului pentru a va putea face o idee daca dispuneti de suficient spatiu pentru a-l amplasa. Acestea sunt urmatoarele: inaltimea de 143cm , latimea de 55cm si adancimea de 58cm.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Candy CFU 1900E

2 thoughts on “Congelator Candy CFU 1900E

 1. va rog daca puteti sa-mi dati niste informatii despre Congelatorul Candy CFU 1900E-cel mai ieftin de pe piata la capacitate de congelare…
  eu vreau sa cumpar acest congelator dar as vrea sa-l amplasez pe balcon(inchis cu termopan),unde usuc si rufe,vara este cald pina la 38-40 grd, iar iarna cind tin geamul deschis poate fi sa zic -2,3 grd,si nu se mai incadreaza in temp optime 16-38 grd.
  ma gindesc ca de pilda la 0 grd compresorul ar pleca mai rar…
  sa-l cumpar in aceste conditii?
  rog mult un raspuns urgent ….
  multumesc

  1. Buna ziua,

   In primul rand imi cer scuze pentru intarzierea raspunsului.
   Ati sesizat bine problema, la temperaturi foarte scazute, sub cele din clasa climatica mentionata, exista sansa sa nu porneasca compresorul.
   Concluzie: nu recomand sa il cumparati, decat daca il puteti tine in alta parte. De exemplu, eu tin un congelator pe hol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *