Liebherr CUP 3221

res_1c71cb0ab81f3ad3ac17e6882959af1f_350x350c_v17n

Liebherr este o companie germana cu o lunga istorie in zona europeana. Acestia activeaza in diverse domenii, cum ar fi productia de piese pentru avioane, utilaje pentru minerit si constructii etc. De asemenea, aceasta companie activeaza intens si pe partea de aparate frigorifice, unul dintre modelele cele mai recente purtand denumirea de Liebherr CUP 3221. Aceasta este o combina frigorifica de dimensiuni destul de mari, fiind foarte utila pentru familiile mai numeroase. Pretul nu este nici el rau, cu toate ca unii dintre dumneavoastra ar putea sa-l considere destul de maricel. Totusi, tinand cont de faptul ca Liebherr CUP 3221 este o combina frigorifica cu caracteristici peste medie, putem concluziona ca aceasta merita fiecare leu pe care il veti cheltui pentru a achizitiona. Si daca tot am adus in discutie caracteristicile reusite ale acestei combine, haideti sa mergem mai departe si sa le analizam pe cele mai importante dintre acestea.

Consum si eficienta

Fiind vorba despre un aparat electrocasnic de mari dimensiuni, unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa-l studiem este cel al eficientei energetice. Din fericire pentru viitorii cumparatori ai combinei Liebherr CUP 3221, aceasta vine cu o eficienta energetica buna, performantele pe acest plan asigurandu-i incadrarea in clasa de eficienta A++. Daca aceasta clasa nu va spune nimic, trebuie sa stiti ca este doar cu o treapta mai jos decat maximul posibil, acesta fiind A+++. Astfel, vorbim despre un aparat ce consuma curent intr-un mod judicios, fara sa va incarce factura mai mult decat este cazul.

Ca sa vorbim si pe baza unor valori, trebuie mentionat ca avem de-a face cu un consum anual de 217 kWh/an. Bineinteles, acesta este consumul mediu, valoarea reala fiind in functie de modul in care folositi combina. Un factor important ce influenteaza consumul combinei Liebherr CUP 3221 este temperatura ambientala a camerei in care aceasta este pozitionata. Dat fiind faptul ca Liebherr CUP 3221 este incadrata in clasele climatice SN si T, deducem faptul ca aceasta functioneaza excelent la temperaturi cuprinse intre 10 si 43 grade Celsius.

Cumpara Liebherr CUP 3221 la un pret foarte bun

Capacitate

Spuneam la inceputul articolului despre faptul ca Liebherr CUP 3221 este un aparat frigorific incapator, tocmai potrivit pentru familiile cu mai multi membri. Haideti sa vedem si niste valori care sa sustina aceasta afirmatie. In primul rand, trebuie spus ca vorbim despre o capacitate neta totala de 284 litri. Mai departe, aceasta este impartita intre racitor si congelator in felul urmator: 199 litri sunt asigurati racitorului iar restul de 85 litri sunt rezervati congelatorului. Precum puteti vedea si dumneavoastra, Liebherr CUP 3221 asigura o capacitate ridicata de stocare a alimentelor si se si insista pe partea de congelator, oferindu-i si acestuia o capacitate de stocare peste medie.

Constructie si design

Am vazut cum stau lucrurile in privinta capacitatii, haideti sa vedem si cum se prezinta Liebherr CUP 3221 pe partea de constructie si design. Evident, fiind vorba despre un aparat frigorific, prea multe lucruri nu sunt de spus pe partea de design. Totusi, se pare ca acesta este incadrat intr-o gama, pe numele ei SwingLine. N-as putea sa va spun care sunt caracteristicile acestei linii, caci din cate am vazut, nu prea ar fi foarte multe. Dimensiunile aparatului sunt urmatoarele: inaltime de 181.7 centimetri, latime de 60 cm, adancime de 62.9 cm.

Ca si compartimentare, Liebherr CUP 3221 prezinta patru rafturi dispuse pe usa racitorului, trei rafturi in racitor, plus un suport pentru sticle si doua cutii pentru fructe si legume. Congelatorul vine cu trei compartimente suficient de incapatoare pentru a va permite sa stocati cu usurinta alimentele dumneavoastra.

Caracteristici speciale

SmartFrost este una dintre caracteristicile speciale ce pot fi intalnite pe combina frigorifica Liebherr CUP 3221. Aceasta se refera la capacitatea congelatorului de a ingheta foarte rapid alimentele, reducand totodata formarea de gheata. Variospace este o alta caracteristica, aceasta referindu-se la posibilitatea de a aranja sertarele si rafturile astfel incat sa puteti depozite cu usurinta si vase mai mari. Ultima caracteristica interesanta pe care o putem regasi in configuratia lui Liebherr CUP 3221 poarta numele de FrostSage. Aceasta se refera la modul de constructie al sertarelor congelatorului, acestea fiind perfect ermetice si asigurand vizibilitate inauntru prin constructia din material transparent a partii din fata.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Liebherr CUP 3221

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *