Indesit BIAA 13P X DR

Combina frigorifica Indesit BIAA 13P X DR

Atunci cand cauti o combina frigorifica, pentru a innoi dotarile bucatariei tale, sunt cateva aspecte extrem de importante la care te uiti: eficienta pe care combina o ofera in congelare si in racire, marimea fiecarui compartiment, modul in care sunt aranjate rafturile in aceste compartimente si evident, aspectul combinei.

De asemenea, este importanta si firma producatoare, deoarece cu cat aceasta are un nume mai mare, cu atat garantia ca aparatul frigorific pentru care optezi este de o buna calitate, este mai mare.

Indesit BIAA 13P X DR este o combina frigorifica deosebita, care acopera absolut toate cerintele pe care ar putea sa le aiba un utilizator. Aceasta este produsa de Indesit, o firma extrem de cunoscuta in domeniul electrocasnicelor mari, este extrem de eficienta, dispunand de numeroase tehnologii de ultima generatie si este foarte placuta in ceea ce priveste aspectul.

 Aspectul combinei

 Indesit BIAA 13P X DR este o combina frigorifica eleganta, care se evidentiaza prin simplitate, dar si prin designul futurist pe care il are. Exteriorul este realizat din inox iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Manerul este integrat, ceea ce face combina frigorifica sa fie foarte compacta si placuta la vedere. In ceea ce priveste dimensiunile, Indesit BIAA 13P X DR este foarte incapatoare si are 187 de cm in inaltime, 60 de cm in latime si 65.5 cm in adancime.

Comanda Indesit BIAA 13P X DR la un pret foarte bun

 Caracteristici generale ale combinei

 Dotarile unei combine frigorifice sunt extrem de importante. Indesit BIAA 13P X DR ofera un volum total de 303 litri, impartit in 90 de litri pentru congelator si 213 pentru frigider.

Frigiderul ofera un spatiu structurat foarte bine, in 3 rafturi din sticla, usor de curatat si nu mai putin de 4 suporturi pentru usa.

In ceea ce priveste congelatorul, acesta este impartit de asemenea in 3 compartimente si reuseste sa fie extrem de eficient, dispunand de un agent de racire R600a si congeland rapid orice aliment.

Combina frigorifica Indesit BIAA 13P X DR este foarte prietenoasa cu natura, reusind sa economiseasca foarte mult curent electric. Datorita clasei de eficienta energetica A+, combina reuseste sa consume doar 272 kWh/an, o valoare destul de mica, daca o raportam la alte combine similare.

Utilizarea aparatului se face cu foarte mare usurinta, deoarece dispune de usi reversibile. Astfel, daca nu esti multumit cu deschiderea standard pe dreapta, poti opta pentru o deschidere de pe stanga.

 Detalii tehnice

 Indesit BIAA 13P X DR are 1 compresor, care functioneaza la cei mai inalti parametri si dispune de o clasa climatica N-ST. Aceasta clasa asigura o functionare la temperaturi intre 16 grade Celsius si 38 Grade Celsius, o plaja destul de mare care asigura practic functionarea fara probleme in orice locuinta.

Combina este gandita in asa fel incat sa acopere si situatiile mai putin placute, cum sunt cele in care curentul electric nu mai vrea sa alimenteze aparatura din casa. In aceste conditii, Indesit BIAA 13P X DR poate sa reziste pana la 19 ore fara curent electric, fara sa scada temperatura din interiorul frigiderului si fara sa supuna alimentele la riscul de a se strica.

Daca iti faci probleme in ceea ce priveste zgomotul produs de aceasta combina frigorifica, Indesit BIAA 13P X DR emite doar 41 db, o valoare destul de mica, ce te va face sa uiti ca ai un frigider in casa.

Evident, frigiderul dispune si de iluminare, in asa fel incat sa te poti bucura de folosirea lui inclusiv noaptea.

Pentru ca bacteriile sunt extrem de periculoase si pentru ca acestea rezista chiar si la temperaturi foarte scazute, Indesit BIAA 13P X DR dispune de un sistem antibacterian, care le pastreaza la distanta si ofera siguranta maxima pentru alimentele racite in aceasta combina.

Astfel, cu o culoare de inox, deosebit de eleganta si placuta, care se potriveste de minune in orice incapere moderna, cu protectie impotriva bacteriilor si cu numeroase functii de ultima generatie care ii asigura eficienta in ceea ce priveste congelarea si racirea, Indesit BIAA 13P X DR este o combina frigorifica de inalta clasa, care vine totusi la un pret destul de mic si reuseste sa multumeasca pe toata lumea, indiferent de pretentiile pe care le au anumiti utilizatori.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Indesit BIAA 13P X DR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *