Indesit BIAA 13P

Combina frigorifica Indesit BIAA 13P

Atunci cand te gandesti la un nou frigider, cu siguranta iti doresti unul extrem de bun, care sa isi poata face treaba pe termen lung, fara niciun fel de probleme. Indesit este unul dintre producatorii care iti vin automat in minte, in momentul in care te gandesti la frigidere bune, deoarece a reusit sa se impuna de-a lungul timpului cu numeroase produse de buna calitate in acest sens si ofera frigidere din ce in ce mai interesante si mai moderne.

Acest Indesit BiAA 13P este dovada clara ca frigiderele de la Indesit sunt de cea mai buna calitate si se pot potrivi in absolut orice bucatarie. Este, de fapt, ceva mai mult decat un frigider, fiind o combina frigorifica eficienta si incapatoare.

 Aspect

Indesit BiAA 13P este o combina frigorifica pe cat de simpla, pe atat de placuta. Culoarea Alb Polar ii ofera eleganta si il face potrivit pentru scopul pe care il are in bucatarie, integrandu-l perfect in aproape orice ambianta. Desi este o combina frigorifica incapatoare, Indesit BiAA 13P are dimensiuni destul de reduse. Inaltimea sa este de 187 de cm, latimea de 60 de cm in timp ce adancimea este de 65.5 cm.

Finisajele placute si faptul ca denota simplitate, oricare ar fi unghiul din care o privesti, fac din Indesit BiAA 13P combina frigorifica perfecta. Aspectul este insa doar un plus, nu este elementul decisiv care te face sa cumperi o combina frigorifica. Detaliile tehnice, compartimentarea si eficienta, contribuie si ele cu succes la decizia utilizatorului de a achizitiona aceasta combina.

Comanda Indesit BIAA 13P la un pret foarte bun

 Detalii tehnice si de performanta

 Indesit BiAA 13P este construita in asa fel incat sa ofere performanta. Unul dintre primele aspecte la care se uita fiecare om atunci cand cumpara o combina frigorifica este eficienta energetica. Clasa de eficienta energetica A+ de care dispune aceasta combina ofera un consum mult redus fata de clasa de eficienta A, adaugand pe factura doar 272 de kW anual.

Clasa climatica asigura si ea o functionare in conditii variate de temperatura. Aceasta se incadreaza in standardele N si ST si  ii ofera combinei posibilitatea de a functiona fara niciun fel de problema la temperaturi de la 16 grade celsius pana la 38 de grade celsius.

Indesit BiAA 13P ofera un interior perfect sigur pentru alimente. Acesta este antibacterial si datorita constructiei reuseste sa indeparteze bacteriile, ciupercile si mucegaiurile, facand fiecare aliment cat se poate de sigur.

Atat sistemul de racire al frigiderului cat si sistemul de racire al congelatorului sunt statice. Acest lucru asigura lipsa ghetii in frigider si acumularea unui strat foarte subtire in congelator, care necesita dezghetare doar de 2 ori pe an.

Cu o capacitate de congelare de 2 kg in 24 de ore si un nivel de zgomot de doar 41 dB ( A), Indesit BiAA 13P este o combina frigorifica performanta, care pastreaza linistea in casa si isi face treaba fara prea mari pretentii.

 Compartimentarea

Compartimentarea este unul dintre elementele principale atunci cand vine vorba despre un frigider sau o combina frigorifica. Fiecare om isi doreste sa poata raci toate bauturile si in acelasi timp sa tina toate alimentele in siguranta, bine organizate.

Indesit BiAA 13P are o capacitate neta a frigiderului de 213 l si o capacitate a congelatorului de 90 de litri.

Figiderul este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla cu profil din plastic alb, care asigura o curatare usoara, in cazul in care se murdaresc si contribuie la o igiena desavarsita. De asemenea, dispune de 4 rafturi pe usa, pentru oua, bauturi, unt si alte alimente mai mici si de 2 compartimente pentru legume, unde fiecare leguma isi poate pastra prospetimea pentru mult timp.

In ceea ce priveste compartimentarea congelatorului, acesta dispune de 3 compartimente suficient de incapatoare si de un recipient pentru gheata.

Indesit BiAA 13P este asadar o combina frigorifica de incredere, care asigura utilizatorul de o functionare perfecta, datorita specificatiilor de ultima generatie, se integreaza cu usurinta in orice locuinta, datorita aspectului elegant si simplu si reuseste sa isi faca treaba cat se poate de bine: raceste alimente rapid si o face fara zgomot si fara un consum prea mare de energie electrica, lucruri apreciate deopotriva, de toti utilizatorii.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Indesit BIAA 13P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *