Arctic AK315PNF+

Combina frigorifica Arctic AK315PNF+

Combina frigorifica nu este un moft, ci este o necesitate in orice casa, daca iti doresti alimente care sa reziste cat mai mult si economii substantiale de bani in acest domeniu. Din acest motiv, in momentul in care te hotarasti sa reinnoiesti acest element al casei tale, este bine sa acorzi o atentie maxima tuturor detaliilor si sa optezi pentru o combina frigorifica moderna, care sa fie construita de un producator cunoscut si care sa ofere cat mai multe functii.

Acest Arctic Ak315PNF+ pare a fi o alegere foarte buna, iar acest lucru se datoreaza mai multor motive:

Design reusit

Arctic Ak315PNF+ este o combina frigorifica ce denota eleganta. Este realizata din 2 compartimente: un congelator si un frigider si dispune de finisaje pe cat de simple pe atat de placute. Are o deschidere standard, pe mana dreapta, insa daca este nevoie, usile pot fi modificate, pentru a fi deschise si in cealalta parte, deoarece sunt reversibile.

Manerul este unul orizontal, integrat, ceea ce contribuie cu succes la o combina frigorifica deosebit de compacta. Culoarea combinei este alba, ceea ce o face potrivita pentru orice imprejurare si in aproape orice bucatarie.

In ceea ce priveste dimensiunile, Arctic Ak315PNF+ asigura un volum cat mai mare pentru alimente, insa pare destul de micut, privit din exterior. Acesta are o inaltime de 181.4 cm, o latime de 54 de centimetri si o adancime de 60 de centimetri.

 Este incapator si bine structurat

Partea cu adevarat importanta atunci cand vine vorba despre o combina frigorifica este spatiul de depozitate. Arctic Ak315PNF+ are un volum net al congelatorului de 70 de litri si un volum net al frigiderului de 190 de litri. Acest lucru asigura posibilitatea de pastrare a unei cantitati foarte mare de alimente, pe termen cat mai lung.

Compartimentarea celor doua parti ale combinei este facuta in asa fel incat sa fie cat mai eficienta.

Frigiderul are 3 rafturi din sticla, ce pot fi mutate in functie de dorinta fiecarui utilizator, de 4 suporturi pentru usa, dedicate diverselor alimente si bauturi standard si de un compartiment pentru legume si fructe, ce reuseste sa pastreze toate aceste alimente proaspete.

De asemenea, dispune si de un suport pentru oua, care sustine in siguranta pana la 10 oua. In ceea ce priveste congelatorul, acesta dispune de 3 compartimente de congelare, dintre care unul este dedicat congelarii rapide. In congelator vei descoperi si o tava pentru cuburi de gheata si chiar si o tava mare de gheata.

Cumpara Arctic AK315PNF+ la un pret foarte bun

 Este eficient

 Eficienta este unul dintre cuvintele care definesc Arctic Ak315PNF+. Aceasta este descoperita atat in ceea ce priveste energia consumata, cat si in ceea ce priveste modul in care poate sa fie folosit.

In ceea ce priveste energia, combina dispune de o clasa energetica A+, care asigura un consum redus de energie, chiar si in conditiile in care capacitatea de congelare este una generoasa: 4 kg in 24 de ore.

Consumul nu se ridica la mai mult de 296 kWh/an, ceea ce asigura facturi cat mai mici.

Arctic Ak315PNF+ este eficient si in ceea ce priveste nivelul de zgomot. Nici nu vei simti ca este in casa, cu toate ca acesta functioneaza la capacitate maxima si isi face treaba foarte bine. Acest lucru se datoreaza nivelului de zgomot de doar 43 dbA, pe care il emite.

In cazul in care se intampla ca energia electrica sa nu fie disponibila, Arctic Ak315PNF+ poate sa reziste pana la 16h, fara sa scada temperatura interioara, ceea ce asigura mentinerea alimentelor in perfecta stare.

Sesiunile de mancat in miez de noapte nu vor fi nici ele o problema pentru nimeni, deoarece Arctic Ak315PNF+ dispune de lumina interioara, in asa fel incat sa te poti desfasura ori de cate ori ai nevoie de frigider, chiar si noaptea.

Temperatura combinei poate sa fie reglata cu usurinta, prin termostatul ajustabil.

Optand pentru Arctic Ak315PNF+ vei descoperi ca bacteriile stau departe de toate alimentele din interiorul comnbinei. Acest lucru se datoreaza garniturii antibacteriene, care izoleaza foarte bine mediul interior de cel exterior si nu lasa niciun musafir nepoftit sa isi faca aparitia alaturi de alimente.

Arctic Ak315PNF+ este asadar o optiune excelenta, construita de un producator cunoscut in lumea electrocasnicelor mari si dotata cu toate elementele de care este nevoie pentru pastrarea tuturor alimentelor in stare perfecta.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Arctic AK315PNF+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *