Braun SE 7681

Epilator Wet & Dry cu cap pivotant Braun SE 7681

Fiind tot la categoria epilatoarelor, as mai vrea sa va prezint un produs de acest tip cu totul si cu totul deosebit care intr-adevar le face pe toate. Aparatul despre care va vorbesc este epilatorul Wet&Dry cu cap pivotant Braun SE 7681. Nu pot sa va mint, are cu certitudine un pret mai mare decat marea majoritate a produselor de acest tip, insa isi merita pana la ultimul leu.

Voi incepe prin a va spune ca indeparteaza absolut toate fire de par, chiar si cele mai scurte fire de pana la 0.5 mm nu vor fi iertate de catre acesta. Prezinta un sistem de epilare cu 40 de pensete si beneficiaza de tehnologia Close-Grip de la Braun ce asigura o performanta net superioara si o indepartare perfecta a firelor de par.

Epilatorul Braun SE 7681 se utilizeaza fara fir avand o baterie reincarcabila si dumneavoastra doamnelor il puteti folosi atat in mediu uscat cat si in mediu umed. Fie ca sunteti in cada sau un dus, puteti fi sigure ca veti beneficia de aceeasi calitate de epilare. Apropo, acesta a fost creat special pentru a putea fi utilizat in apa calda prin intemediul sistemului Silk-epil7 care ajuta la imbunatatire circulatiei sanguine si sporind confortul si facand ca pielea sa fie mai putin sensibila la durere.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=198879&redirect=epilator-wet-dry-cu-cap-pivotant-braun-se-7681-40-pensete-4-accesorii-2-viteze-alb-gri-65375780%2Fpd%2FERHH3BBBM%2F%23Ancora_Opinia” text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Capul pivotant al epilatorului ajuta foarte mult ca aparatul sa se muleze conturului corpului dumneavoastra pentru a oferi o epilare profesionala cu o precizie maxima.

Epilatorul Braun SE 7681 mai are si un sistem ce poarta numele de SoftLift Tips ce ajuta la ridicarea firelor de par precum si ridicarea firelor lipite de piele pentru a le indruma catre pensete pentru o smulgere cat mai usoara si eficienta.

Tehnologia Smartlight va va ajuta sa descoperiti chiar si cele mai obraznice fire de par, luminand pielea pentru ca dumneavoastra sa aveti in final o piele perfecta.

Masajul cu frecventa inalta va va ajuta pielea calmand-o printr-un masaj usor si eficient, senzatia de disconfort fiind redusa la minim.

Epilatorul Braun Se 7681 este rezistent la apa si lavabil, deci dumneavoastra il puteti spala sub jet de apa fara niciun fel de problema.

Are 2 trepte de viteza in functie de dorintele dumneavoastra, prima treapta fiind pentru o epilare delicata, iar cea de-a doua pentru o eficienta maxima.

Reincarcare se face de asemenea rapid, dumneavoastra veti avea nevoie de numai 1 ora pentru ca sa puteti folosi aparatul pe o durata de pana la 40 de minute.

O data cu achizitionarea aparatului veti primi si urmatoarele accesorii:

– un cap de ras;

– un cap de tuns;

– un cap pentru zonele sensibile;

– un cap pentru fata;

– un capac pentru eficienta;

– o husa.

Mai jos va ofer si un clip cu acest aparat-minune in actiune, care sper sa va ajute cat mai mult in alegrea pe care o veti face. Enjoy 🙂


Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Braun SE 7681

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *