Braun AS 530

Perie cu aer cald Braun AS 530

Acum ceva timp v-am vorbit despre peria cu aer cald Braun AS 330, astazi as vrea sa v-o prezint pe surioara acesteia si anume peria cu aer cald Braun AS 530.

Desi cei de la Braun nu au un renume la fel de bun pentru produsele de ingrijire a parului precum alte marci de renume, chiar nu cred ca ar trebui sa-i trecem cu vederea. De curand o prietena si-a achizitionat o asemenea perie ( contrar sfaturilor mele :D, da intr-adevar cei de la Braun inca nu ma convisesera ca produsele lor in materie de ingrijire a parului pot egala pe cele de la Remington sau Rowenta), ideea e ca este mai mult decat multumita de aceasta.

O data cu achizitonarea periei cu aer cald veti primi urmatoarele accesorii:

–          O perie mare cu diametrul de 38mm

–          O perie mica cu diametrul de 27mm.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=188466&redirect=perii-rotative—ionice%2Fperie-cu-aer-cald-braun-as-530-3-viteze-1000-w-mov-gri–pas530″ text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Cu o putere de 1000W si cu 3 trepte de viteza, aceasta perie impresioneaza intr-un mod placut, si plaseaza marca Braun intr-un loc fruntas.

O chestie care mi-a placut foarte mult este functia cold shot, aceasta da “a final touch” parului dumneavoastra.

Fie ca va doriti carlionti, bucle, volum, varfuri intoarse sau rasucite, aceasta perie cu aer cald se muleaza nevoilor dumneavoastra.

In cazul in care nu aveti timp sa va spalati parul inainte de o noua coafare, functia abur va va permite sa va coafati parul din nou, o data cu apasarea butonului aburul cald va va improspata parul.

Filtrul cu plasa care este pozitionat in partea din spate a manerului ajuta la prevenire ruperii, in asa fel parul dumneavoastra nu va risca sa fie aspirat in interiorul aparatului, in plus filtrul se poate inlatura pentru ca dumneavoastra sa puteti curate produsul.

Cele 3 trepte de viteza si temperatura regleaza caldura si fluxul de aer in functie de nevoile parului dumneavoastra, acest lucru ajuta la pastrarea sanatatii parului.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Braun AS 530

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *