BenQ VW2245Z

Monitor LED BenQ VW2245Z

Cand te gandesti la Benq, te gandesti automat la monitoare si alte produse electrice si electrocasnice, pe care compania a reusit sa le construiasca cu cea mai mare grija. BenQ VW2245Z este unul dintre acele monitoare care iti atrage atentia imediat dupa ce l-ai vazut. Este suficient de mare pentru a sta cu mandrie pe orige birou, cei 21.5 inch din diagonala ecranului demonstrand asta, este cat se poate de elegant si este dotat cu multe tehnologii moderne.

Aspectul lui BenQ VW2245Z poate sa uimeasca prin cateva detalii deosebite. In primul rand, vei descoperi ca este foarte subtire si prezinta cateva detalii de o eleganta desavarsita. Atat monitorul, cat si stativul pe care sta, sunt de culoare neagra. Nimic special pana aici, insa finisajele sunt cu adevarat deosebite si ies in evidenta.

BenQ VW2245Z nu este un monitor greu, avand doar 2.7 kg, ceea ce il face, probabil, unul dintre cele mai dorite monitoare, deoarece se poate cara cu cea mai mare usurinta.

Nu doar aspectul este insa important. Dotarile sunt esentiale atunci cand cumperi un monitoru, lucru stiut si de producatorii Benq, care au dotat acest monitor cu cateva elemente care ies in evidenta.

Comanda BenQ VW2245Z la un pret foarte bun

  • Flicker Free. Tehnologia Flicker Free elimina aproape in totalitate tremurul imaginii, indiferent de luminozitatea setata pe monitor. Aceasta tehnologie asigura confortul ochilor . In timp ce un LCD clasic emana 200 de linii tremurate pe secunta ( nu se vad, dar obosesc ochiul), BenQ VW2245Z asigura imagini fara niciun fel de astfel de tremur. BenQ este, de fapt, prima companie care obtina un certificat in acest sens;
  • Modul pentru citit. Este un lucru cu adevarat nou si interesant. Cei de la Benq s-au gandit la cei care citesc si au dotat BenQ VW2245Z cu un modul pentru citit, care ofera un confort maxim in momentul in care sunt citite ziare sau carti, direct pe calculator. Practic, luminozitatea si culorile sunt setate in asa fel, incat sa ofere impresia unei adevarate hartii;
  • Esteo tehnologie Benq care imbunatateste foarte mult modul in care sunt afisate culorile. Oricare ar fi modulul pentru care optezi, tehnologia are grija sa iti ofere imagini excelente;
  • Prietenos cu mediul inconjurator. BenQ VW2245Z este eco friendly. Astfel, nu vei descoperi nici urma de mercur in acest monitor, vei descoperi un ambalaj reciclabil si materiale care respecta in totalitate mediul.

Specificatii tehnice

Partea video este construita cu o grija maxima. Astfel, monitorul de 21.5 inch va afisa imagini la o rezolutie maxima de 1920 x 1080, cu ajutorul unei luminozitati de 250 candele/m2. Contrastul lui BenQ VW2245Z este unul excelent, cu 3000:1, cand vine vorba despre cel standard si nu mai putin de 21 milioane:1, atunci cand vine vorba despre cel dinamic.

Calitatea imaginii continua cu specificatii deosebite, cum ar fi cele 16.7 de milioane de culori, sau timpul de raspuns de doar 6 ms. Practic, vei avea un monitor care se comporta excelent orice ar fi afisat pe el, incepand cu filmele de actiune si terminand cu ultimele jocuri si evident, cu programele in care lucrezi.

Nu trebuie sa iti faci probleme in legatura cu unghiul de vizualizare. Vei putea sa te uiti la acest monitor din orice unghi, deoarece ofera un unghi de vizualizare de 178/178 grade.

BenQ VW2245Z este compatibil atat cu Windows 7, cat si cu Windows 8 si reuseste sa consume destul de putina energie. Astfel, in momentul in care este in standby, vei descoperi un consum de sub 0.5 W.

Cui ii este adresat acest monitor?

Desi pare un monitor pretentios, datorita aspectului sofisticat si minimalist, BenQ VW2245Z este dedicat tuturor celor care isi doresc calitate. Este unul din monitoarele care reuseste sa imbine totul intr-un dispozitiv extrem de simplu: este foarte elegant, are un ecran generos, in asa fel incat sa poata acoperi toate necesitatile video si prezinta tehnologii moderne, care lucreaza impreuna pentru a oferi o imagine excelenta. Astfel, se poate spune ca BenQ VW2245Z se adreseaza atat unei clase medii, cat si unei clase de utilizatori care isi doreste economie in toate domeniile, insa cu toate astea, nu vor sa faca rabat de la calitate si cauta sa cumpere produse complete si rezistente pe termen lung.

Vezi aici un pret foarte bun pentru BenQ VW2245Z

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *