Beko WMB 51031PT

Masina de spalat Beko WMB 51031PT

Beko este o companie care face electrocasnice din ce in ce mai performante, fie ca este vorba despre frigidere, masini de spalat, aspiratoare sau alte elemente pentru bucatarie, baie sau pur si simplu pentru casa. Sunt o multime de produse care demonstreaza acest lucru, printre ele aflandu-se si aceasta masina de spalat Beko WMB 51031PT. Este o masina eficienta, care arata bine si care poate fi achizitionata la un pret foarte mic, in comparatie cu pretul pe care trebuie sa il platesti in cazul altor masini de spalat de ultima generatie.

Cum arata Beko WMB 51031PT?

Aspectul pe care il prezinta aceasta masina de spalat este unul clasic, dar totusi foarte elegant. Se axeaza pe culoarea alba, care este prezenta peste tot si pe mici insertii de negru, care sunt prezente in cazul ecranului LCD si in cazul informatiilor pe care le ofera panoul de control. Finisajele masinii de spalat sunt extrem de placute, iar faptul ca sunt rotunjite ofera un plus de eleganta acestei masini de spalat.

Vei putea sa o pui oriunde, fie ca este vorba despre baie sau despre bucatarie si te vei bucura de o eficienta maxima. Dimensiunile sale sunt standard, lucru extrem de important iar greutatea de 60 de kg asigura stabilitate, chiar si in momentele de centrifugare.

Comanda Beko WMB 51031PT la un pret foarte bun

Care sunt dotarile care scot in evidenta Beko WMB 51031PT?

Desi pretul masinii de la Beko este destul de mic, aceasta este dotata cu o multime de tehnologii moderne, care te vor ajuta sa te bucuri de o spalare extrem de eficienta.

  • Ai posibilitatea de a amana pornirea. Daca iti doresti ca masina de spalat sa spele in momentele in care esti la munca, poti sa amani pornirea pentru ora pe care ti-o doresti tu. Amanarea se poate face intre 0 si 19 ore pentru o flexibilitate maxima;
  • Programul daily Xpress. Economia de energie este punctul principal al acestei masini. Datorita programului Daily Xpress, vei putea spala in doar 39 de minute o incarcatura maxima. Programul este destinat hainelor putin murdare si spala la temperatura de doar 30 de grade Celsius, ceea ce asigura o economie maxima;
  • Baby Care. Bebelusii sunt cei mai importanti membri ai familiei, asadar trebuie sa le fie acordata o atentie maxima. Programul baby care este destinat lor si asigura performante foarte bune la spalare, efectuand un ciclu de spalare intensiva si unul de clatire intensiva. Este un program esential atat pentru hainutele de copii, cat si pentru hainele persoanelor care sufera de piele sensibila sau de alergii;
  • Dark Care. Este un program special creat de cei de la Beko, care protejeaza hainele inchise la culoare;
  • Sistem de reglare automata a consumului de apa. Consumul de apa al masinii Beko WMB 51031PT este decis de cantitatea si de tipul rufelor. Astfel, se poate obtine o performanta maxima, tinandu-se cont de cantitatea de apa si de energie consumate. Aceasta tehnologie contribuie cu succes la protectia bugetului familiei, dar si la protectia mediului inconjurator;
  • Sistem de control al balansului. Acest sistem elimina vibratiile si zgomotul, distribuind uniform incarcatura in interiorul cuvei. Chiar si pe timpul centrifugarii, masina de spalat este stabila si foarte putin zgomotoasa, generand confort maxim.

Alte specificatii ale Beko WMB 51031PT

Beko WMB 51031PT  este o masina de spalat eleganta, care dispune de incarcare frontala. Aceasta are o capacitate de incarcare normala, de 5 kg si prezinta o multime de dotari care creaza eficienta. Astfel, clasa de eficienta energetica din care face parte este A+, clasa de eficienta la spalare este A iar clasa de eficienta la centrifugare este C. In ceea ce priveste consumul de apa in timpul programului, acesta nu depaseste 33 de litri.

Viteza de centrifugare a masinii de spalat este de 1000 de rotatii pe minut, insa in ciuda acestui fapt, nivelul de zgomot nu depaseste 59 de decibeli la spalare si 72 la centrifugare.

Beko WMB 51031PT este o masina care are grija de mediul inconjurator si de tot ceea ce contine acesta. Astfel, dispune de un sistem de siguranta impotriva copiilor, de protectie impotriva inundatiilor si de un sistem de reglare a consumului.

Cu o multime de programe disponibile, eficienta a consumului si spalare de cea mai buna calitate, Beko WMB 51031PT este masina de spalat ideala pentru toti cei care isi doresc o solutie cat mai ieftina, care sa respecte insa toate criteriile de calitate.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Beko WMB 51031PT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *