Beko HISW64220S

Beko HISW64220S

In cazul in care cautati o varianta de mijloc intre un aragaz voluminos si o plita de ultima generatie, plita pe gaz pare a fi alegerea ideala. Printre numeroasele avantaje oferite de un asemenea produs as putea enumera: siguranta gatitului pe gaz, spatiul mic pe care il ocupa iar sistemele de protectie cu care sunt dotate sunt foarte sigure. In plus, mi se pare destul de important sa mentionez faptul ca raportul costului de folosire al plitelor gaz/electrice este de 1/3, insa motivul pentru care majoritatea nu opteaza pentru varianta de plita electrica  il reprezinta puterea nominala mare.

O varianta ce se afla la un pret decent si in plus are si un design destul de interesant ar fi Beko HISW64220S. Finisajele arata bine, iar materialele din care a fost confectionata plita par a fi rezistente si din cate am mai citit, produsele Beko chiar au o durata de viata destul de mare (personal detin o combina Beko de aproximativ 6 ani si pot sa spun ca nu am avut absolut nicio problema cu ea pana acum).

Beko HISW64220S are un numar de patru arzatoare de marimi diferite pozitionate in mod clasic ca la mai toate aragazurile si plitele normale: arzatorul stanga fata are o putere de 3.3kW, acesta mai poarta si numele de arzator rapid Wok- un arzator pe gaz triplu ce are rolul de a incalzi vasul mai repede (Wok-ul este o tigaie adanca si plata ce este folosita de obicei in cazul bucatariei asiatice, acest fel de tigai conduc rapid si uniform caldura, in acest fel alimentele pastrandu-si calitatile nutritive), arzatorul stanga spate precum si cel din dreapta spate sunt normale si au o putere de 1.7kW, iar arzatorul din dreapta faza este unul auxiliar sau mic cu o putere de numai 1kW. Nici aprinderea electrica nu lipseste din caracteristicile plitei noastre, de asemenea dispozitivul de siguranta pentru oprirea gazului va va oferi o experienta placuta in timp ce gatiti stiind ca sunteti in siguranta in mod continuu.

Panoul de comanda al plitei incorporabile Beko HISW64220S este format din 4 butoane mari ce sunt extrem de usor de folosit, acestea fiind pozitionate in partea frontala a produsului (acest tip de pozitionare mi se pare cel mai fericit caz posibil, cele care au panoul dispus pe partile laterale vor fi mult mai greu de manipulat).

Dupa cum am mai mentionat si in introducere, designul lui Beko HISW64220S este unul foarte interesant, iar faptul ca are drept culoare predominanta negrul isi va gasi cu usurinta locul in orice fel de bucatarie. Dimensiunile acesteia sunt urmatoarele: 9.8x59x51cm. Capacul arzatoarelor este realizat dintr-un email de calitate iar panoul de control din sticla neagra.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Beko HISW64220S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *