Beko DDEN507MWD+

img183237_27022012131212_0_350x350c_651j

Considerati ca a venit momentul sa achizitionati un nou aparat frigorific? Poate ca vechiul aparat pe care il aveti a inceput sa nu mai functioneze asa cum o facea odata, sau poate va mutati intr-o casa noua si vreti sa va cumparati un astfel de aparat, solutii exista si pentru dumneavoastra. Una dintre ele este frigiderul Beko DDEN507MWD+, un model foarte mare, cu o capacitate de stocare a alimentelor mult peste medie. Vom vorbi putin mai incolo si despre valorile exacte si distributia acestora, acum vreau doar sa spun ca acest frigider este nemaipomenit pentru persoanele carora le place sa dispuna de loc suficient intr-un astfel de aparat, fara sa fie nevoie sa inghesuie alimentele datorita lipsei de spatiu. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca Beko DDEN507MWD+ nu este doar un aparat mare, ci este si unul modern, la baza sta stand mai multe tehnologii inovative, despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

Capacitate si compartimentare

Acestea sunt lucrurile cele mai importante pentru un aparat frigorific de mari dimensiuni si trebuie stiute pentru a va putea face o idee cu privire la posibilitatile de stocare ce va sunt oferite in momentul in care decideti sa achizitionati pe Beko DDEN507MWD+. Pentru inceput, sa remarcam volumul brut extrem de mare, de 500 litri. Cuprins in acesta, avem un volum net de 440 litri, distribuit in felul urmator: volumul racitorului este de 350 litri iar volumul congelatorului este de 90 litri. Mai departe, sa vedem cum stam din punct de vedere al compartimentarii. Racitor are la dispozitie trei rafturi din sticla, insotite de un compartiment pentru legume si fructe, dotat cu separator. Pe usa avem trei suporturi mari, alaturi de patru mici, dispuse pe partile laterale ale dozatorului de apa. Congelatorul este construit pe doua compartimente, unul dintre acestea gazduind si un mic compartiment pentru gheata, dotat cu doua tavite. Spre deosebire de majoritatea aparatelor frigorifice, usa congelatorului lui Beko DDEN507MWD+ dispune de doua suporturi, astfel incat puteti stoca si acolo diverse, cum ar fi cutii de semipreparate, inghetata etc.

Esti interesat de frigiderul Beko DDEN507MWD+? Vezi aici pretul zilei!

Dozator de apa

Beko DDEN507MWD+ pune la dispozitia cumparatorilor si un dozator de apa, pozitionat pe usa racitorului. Avantajele acestuia sunt multiple, principalul fiind ca puteti sa va bucurati de apa rece, fara sa fiti nevoiti sa deschideti usa tot timpul pentru a lua o sticla, astfel incat economisiti energie electrica, caci nu se va modifica temperatura din interior. Dozatorul este foarte simplu de folosit, trebuie doar sa apasati maneta cu un pahar iar apa va curge. Se poate bloca pentru a nu fi actionat de copii si a exista riscul de a curge apa pe jos. Alimentarea cu apa a dozatorului este o operatie foarte facila, caci acesta se scoate foarte usor, se umple si se pune la loc imediat.

Control

Controlul frigiderului Beko DDEN507MWD+ se realizeaza prin intermediul unui afisaj exterior, de tip touch. Acolo aveti toate butoanele necesare pentru a seta modul de functionare al frigiderului dumneavoastra, cat si diversi indicatori privind starea acestuia. Ca sa fie mai clar, iata exact ce puteti gasi pe acesta panou tactil de comanda: congelara rapida, indicator pentru congelarea rapida, reglarea temperaturii congelatorului, indicatorul temperaturii setate pentru congelator, indicator pentru temperatura efectiva din congelator, reglarea temperaturii din frigider, indicator ce afiseaza temperatura aleasa pentru frigider, indicator pentru temperatura efectiva din frigider, functie de racire rapida, indicator ionizare – acesta arata ca frigiderul Beko DDEN507MWD+ este protejat de bacterii, indicator umiditate etc.

Vezi aici un pret foarte bun pentru frigiderul Beko DDEN507MWD+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *