Beko CSG52120DX

Aragaz Beko CSG52120DX

Cei de la Beko reusesc sa uimeasca de fiecare data prin solutiile inteligente pe care le ofera, fie ca este vorba despre aragazuri, frigidere sau alte electrocasnice.

Evident, Beko CSG52120DX face parte din electrocasnicele construite in asa fel incat sa uimeasca si sa ajute in aproape orice imprejurare care tine de gatit. Vei descoperi un aragaz elegant, care combina culoarea argintie cu cea neagra, intr-un mod extrem de placut si mai ales, un aragaz cat se poate de performant.

Eleganta aragazului este data si de marimea sa, aceasta fiind perfecta, cu doar 85 de centimetri inaltime, 50 de centimetri latime si 60 de centimetri adancime.

Comanda Beko CSG52120DX la un pret foarte bun

Beko CSG52120DX propune o serie de solutii ingenioase, care pot uimi si pot convinge orice utilizator de eficienta lor:

  • Siguranta flacarii pe plita. Siguranta este extrem de importanta, mai ales atunci cand lucrezi cu focul. Daca se intampla sa se opreasca flacara, in timpul functionarii, sistemul de siguranta pus la punct de cei de la Beko va opri alimentarea cu gaz, pentru a nu exista riscul unui accident;
  • Siguranta flacarii la cuptor. Pe acelasi principiu, in momentul in care se intrerupe flacara din cuptor in timpul functionarii, Beko CSG52120DX va sti asta si va opri alimentarea cu gaz;
  • Aprindere electrica. Nu va trebui sa iti ocupi bucataria cu aprinzatoare, brichete si chibrituri. Beko CSG52120DX poate fi aprins cu usurinta printr-o scanteie electrica, iar aceasta este produsa direct din butoanele cuptorului;
  • Dispozitiv care regleaza presiunea naturala a gazului. Este una dintre cele mai interesante dotari ale lui Beko CSG52120DX, deoarece contribuia cu succes la economia de gaz, la functionarea aragazului in conditii optime si la cresterea duratei de viata a produsului. In plus, datorita acestei tehnologii, performantele la gatit sunt uimitoare;
  • Usa usor de curatat. De obicei, usile cuptoarelor sunt destul de dificil de curatat. Nu este si cazul usii lui Beko CSG52120DX, care dispune de o constructie Easy Clean. Pentru a o curata, tot ce trebuie sa faci este sa treci o data laveta peste suprafata usii si te poti bucura de o usa curata si eleganta;
  • Grill pe gaz. Mancarurile grill sunt, de cele mai multe ori cele mai gustoase. Beko CSG52120DX dispune de grill pe gaz, ceea ce inseamna o solutie deosebita pentru pregatirea cotletelor si rumenirea lor intr-un mod foarte placut la suprafata.

Pe langa caracteristicile speciale, Beko CSG52120DX vine echipat cu caracteristici standard deosebite.

Plita

Plita este una standard, compusa din 4 arzatoare. Acestea dispun de diverse marimi si puteri, in asa fel incat sa acopere toate necesitatile pe care le-ai putea avea in bucatarie. Evident, aprinderea fiecarui arzator se face electric, ceea ce ofera flexibilitate maxima.

Cuptor

Beko CSG52120DX te intampina cu un cuptor deosebit de incapator, cei 52 de litri permitand prepararea unor cantitati generoase de mancare. Si acesta se alimenteaza pe gaz si dispune de aprindere electrica, insa ceea ce va impresiona la cuptor este faptul ca dispune atat de grill, cat si de rotisor si ofera ajutor foarte mare in timpul gatitului datorita iluminarii din interior, datorita termostatului care permite reglarea caldurii si datorita timer-ului mecanic.

Accesorii

Beko CSG52120DX vine echipat cu destul de multe accesorii, incat activitatea ta in bucatarie sa se desfasoare cat se poate de usor. Astfel, te vei putea bucura de o tava pentru cuptor incapatoare, pentru a pregati cele mai interesante preparate, de un gratar care sa iti permita sa faci mancare extrem de sanatoasa si de un sertar inferior dedicat vaselor, care se rabateaza pentru a fi cat mai usor de folosit.

Pentru o mobilitate maxima, Beko CSG52120DX vine echipat si cu picioruse ajustabile, iar pentur control dispune de butoane negre protejate de un panou de protectie si de un maner negru foarte util si foarte elegant.

Beko CSG52120DX este, asadar, un aragaz dedicat tuturor celor care isi doresc eficienta maxima in bucatarie, vor sa gateasca mancare delicioasa cu ajutorul gazului, dar isi doresc si siguranta 100%. De asemenea, este un aragaz dedicat clasei medii, avand un pret destul de scazut pentru clasa de eficienta din care face parte. Cu o constructie care inglobeaza solutii ingenioase, putere si aspect deosebit, este, fara doar si poate, un aragaz excelent.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Beko CSG52120DX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *