Beko BKS1430C

Aspirator cu sac Beko BKS1430C

Beko BKS1430C este un aspirator cu un pret foarte accesibil tuturor, iar calitatea acestui produs nu este stirbita in niciun fel, in ciuda costului mic. Trebuie mentionat faptul ca acesta este un tip de aspirator cu sac (sacii utilizati sunt de hartie si deci de unica folosinta) cu o putere de 1200W si o putere de aspirare de 250W. Capacitatea de colectare este de 3l, iar indicatorul nivelului de praf al sacului mi se pare o idee chiar buna, nemaifiind nevoie sa deschidem tot timpul sa verificam cat mai poate fi utilizat pana la schimbarea sacului. Atunci cand indicatorul de pe containerul de praf isi schimba culoarea in rosu, acest lucru inseamna ca sacul trebuie inlocuit. Inlocuirea se face destul de usor si anume: se deschide containerul de praf prin actionarea butonului specific ce se afla pozitionat in partea superioara a aspiratorului, se impinge suportul filtrului catre interior, se sigileaza sacul prin apasarea acestuia si astfel vom putea introduce un nou sac in suport.

Comanda Beko BKS1430C la un pret foarte bun

Accesoriile aspiratorului Beko BKS1430C sunt urmatoarele: un tub telescopic metalic, un furtun flexibil, perie standard, accesoriu pentru spatii inguste, o perie mica si o perie suplimentara pentru tapiserii. Dar, haideti totusi sa le luam putin pe rand ca sa intelegem mai bine cum trebuie utilizate fiecare in parte. Furtunul flexibil face legatura, dupa cum probabil v-ati dat seama, intre aspirator si tubul telescopic, utilizarea tubului telescopic metalic se face prin impingerea glisorului si extinderea acestuia pana la lungimea dorita. Peria standard se foloseste in general pentru pardoseli, aceasta este fabricata de firma WESSEL-WERK si principalul ei atu este puterea de aspirare mare, nelasand in urma praf nedorit, pedala de pe suprafata acesteia faciliteaza adaptarea periei la suprafata de pardoseala pentru care este folosita. Peria mica se foloseste in general pentru aspirarea prafului de pe diferite suprafete, cum ar fi indepartarea prafului de pe ramele tablourilor sau de pe mobila, o puteti folosi chiar si inclinata pana la un unghi de 90°. Accesoriul pentru spatii inguste se utilizeaza pentru spatiile mai greu accesbile, iar accesoriul pentru mobila tapitata va fi un real ajutor pentru curatarea canapelelor in principal.

Pe manerul aspiratorului cu sac Beko BKS1430C veti gasi de asemenea si un buton pentru controlul aspirarii. Acesta poate fi actionat cu usurinta cu ajutorului degetelui, atunci cand acesta este inchis complet, aspiratorul va functiona la putere completa. Ideal, atunci cand aspirati suprafete mai delicate, tapiterii sau covoare cu franjuri, este sa utilizati o putere mai mica pentru a fi siguri ca acestea nu vor suferi.

De asemenea, Beko BKS1430C vine echipat cu un variator de putere, ce pot spune ca functioneaza decent chiar si limitat la jumatate. Nivelul zgomotului la putere maxima este de 85 dB, iar lungimea cablului de alimentare este de 5m, oferindu-va astfel libertate de miscare nefiind nevoie sa va mutati tot timpul de la o priza la alta.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Beko BKS1430C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *