Asus X551MAV-SX301D

res_9a95084beabf28d85d408629cf948b36_350x350c_v72v

Cu siguranta iti doresti un laptop pe care poti sa dai foarte putini bani si care sa iti ofere extrem de multe. Din fericire, acest lucru este cat se poate de posibil in ultimul timp, deoarece tehnologia a evoluat si pana si cele mai ieftine laptopuri ofera specificatii de ultima generatie,care iti ofera posibilitatea sa faci orice: sa lucrezi, sa te joci sau sa navighezi pur si simplu pe internet, fara niciun fel de restrictie.

Asus X551MAV-SX301D este un laptop deosebit care face parte din seria X a celor de la Asus si ofera atat putere, cat si design.

Aspectul laptopului

Prima privire iti va fi atrasa de prezenta sa fizica. Desi are un aspect clasic, este realizat din materiale de buna calitate si ofera senzatia unui laptop mult mai scump decat este el in realitate.

Ceea ce este cu adevarat interesant insa, este faptul ca, in ciuda ecranului generos, de 15.6 inch, are o greutate de doar 2.15 kg. Acest lucru il face deosebit de apreciat de toti cei care calatoresc mult sau sunt nevoiti sa mearga la munca cu laptopul.

Procesorul, extrem de puternic

Daca aspectul este primul lucru care te intampina, cu siguranta nu este cel care te va convinge. Specificatiile tehnice o vor face. Astfel, Asus X551MAV-SX301D prezinta un procesor foarte puternic, construit de cei de la Intel, care ofera nu mai putin de 4 nuclee si o frecventa de 1830 Mhz. In ceea ce priveste memoria Cache, aceasta are 2048 kb iar turbo boostul poate sa ajunga pana la 2160 Mhz.

Procesorul asigura o functionare cursiva a laptopului si deosebit de multe avantaje.

Comanda Asus X551MAV-SX301D la un pret foarte bun

Memorie

In ceea ce priveste memoria, aceasta nu va dezamagi utilizatorul. Atat memoria Ram cat si memoria flash (capacitatea de stocare), vor fi cat se poate de convingatoare.

Astfel, cei care opteaza pentru Asus X551MAV-SX301D se vor bucura de 4 Gb memorie DDR 3, cu o frecventa de 1600 Mhz si isi vor putea salva toate fisierele pe un HDD de 500 Gb HDD.

Desi este mare, s-ar putea ca Hdd-ul sa fie insuficient, caz in care se poate opta pentru un Hdd extern, mai ales ca laptopul dispune si de un USB 3.0, care asigura trasnferul de mare viteza ( cu pana de 10 ori mai rapid decat un transfer normal.

Placa video si imagine

Desi placa video este integrata, aceasta nu impiedica Asus X551MAV-SX301D

sa ofere imagini de cea mai buna calitate. Este adevarat, este ajutat de ecranul mare, de 15.6 inch si de constructia de tip LCD a acestuia, care se asigura ca toate imaginile afisate sunt de cea mai buna calitate.

Placa video este construita de cei de la Intel, face parte din seria Intel HD Graphics si alaturi de difuzoarele integrate poate sa ofere o imagine care sa iti dea cele mai placute senzatii.

Conectivitate

Cu siguranta, iti doresti un laptop care sa ofere cat mai multe variante de conectivitate. Daca te-ai oprit la Asus X551MAV-SX301D, poti spune ca ai gasit laptopul perfect. Acesta dispune de numeroase porturi de de solutii deosebite pentru conectarea la internet. Astfel, vei descoperi un port HDMI, un port USB 2.0, unul USB 3.0 si o iesire audio.

In ceea ce priveste internetul, te poti conecta fie prin wireless, de tip 802.11 b/g/n, fie prin retea.  De asemenea, ai la dispozitie si o conectare printr-un port bluetooth.

Alte detalii

Daca iti doresti un laptop caruia sa ii reziste bateria destul de mult, incat sa iti poti face treaba si atunci cand nu ai posibilitatea conectarii sale la o priza, Asus X551MAV-SX301D iti ofera o baterie Li-Ion de 3 celule, care garanteaza cateva ore bune de functionare.

De asemenea, laptopul dispune de o tastatura numerica si una internationala, dar si de securitate, in momentul in care este inchis. Tastatura este extrem de ergonomica si permite tastarea foarte rapida si facila, in orice situatie.

Touchpadul dispune de suport pentru multitouch, in asa fel incat experienta ta cu laptopul sa fie una excelenta. Acesta este mare si dispune de tehnologie inteligenta pentru gesturi.

Astfel, Asus X551MAV-SX301D este un laptop excelent care, desi este intr-o clasa de pret foarte joasa, reuseste sa ofere aproape tot ceea ce ofera si laptopurile mult mai scumpe, ceea ce il face deosebit.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Asus X551MAV-SX301D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *