Asus VS197DE

Monitor LED Asus VS197DE

Asus VS197DE este un monitor cu aspect clasic si cu cateva functii care il pozitioneaza in topul preferintelor utilizatorilor. Este un monitor de 18.5 inch, cu cateva finisaje placute si cu o greutate care nu depaseste 2.6 kg, in asa fel incat sa poata fi pozitionat peste tot si sa fie un adevarat element estetic pentru biroul tau.

Nu iese foarte mult in evidenta, avand o culoare neagra si axandu-se pe simplitate, insa acest lucru este deosebit de  bun. Practic, poate sa se incadreze cu succes oriunde este nevoie de el.

Pe langa aspect, Asus VS197DE reuseste sa inglobeze si cateva tehnologii si functii cu adevarat deosebite.

Comanda Asus VS197DE la un pret foarte bun

Imaginea este un adevarat model de calitate

Cand vine vorba despre imagine, Asus VS197DE ofera tot ceea ce are mai bun. Astfel, vei descoperi un contrast incredibil, o rezolutie mare si elemente care, de multe ori te vor uimi:

  • Contrast de 50 000 000 :1 . Este unul dintre cele mai mari contraste pe care le poti gasi la un monitor. Poti sa ajustezi cu usurinta luminozitatea si poti descoperi cel mai profund negru pe care il poate oferi un monitor;
  • Performanta vizuala deosebita. Performanta vizuala este definita de elemente precum rezolutia, timpul de raspuns sau modul in care pot fi urmarite diverse tipuri de continut. Asus VS197DE ofera o rezolutie de 1366 x 768, un timp de raspuns rapid, de 5 ms si posibilitatea de a vizualiza ecranul in mai multe moduri;
  • Tehnologia Smart View. Aceasta tehnologie este cu adevarat interesanta, deoarece ajuta utilizatorul sa vada aceeasi calitate, indiferent de unghiul din care priveste. Vei descoperi culori extraordinare, chiar si din unghiuri aproape imposibile;
  • Splendid Video Intelligence. Este o alta tehnologie care lucreaza la imaginea excelenta pe care o ofera televizorul. Practic, dispui de cateva module pe care le poti alege in functie de ceea ce vrei sa urmaresti. Exista un modul video pentru piese de teatru sau film, un modul video pentru jocuri si un modul video pentru imaginile care prezinta noaptea. Evident, exista si un modul standard, pe care il poti controla cum vrei tu;
  • specificatii deosebite. Fiecare detaliu este gandit foarte bine la Asus VS197DE, in asa fel incat vei descoperi o luminozitate de 200 de cd/mp, nu mai putin de 16.7 milioane de culori si un meniu foarte usor de intuit, pe care il poti controla cum vrei tu pentru a reda cea mai potrivita imagine.

Specificatiile Asus VS197DE sunt excelente

Nu doar imaginea conteaza la un monitor. Exista multe alte detalii care pot convinge utilizatorul ca acesta merita cumparat, motiv pentru care Asus VS197DE dispune de foarte multe astfel de detalii.

Unul dintre cele mai importante insa, este cel dat de consum. Asus VS197DE face parte din standardul de energie Energy Star 6.0, ceea ce asigura atat un consum mic de energie, cat si o grija deosebita pentru mediul inconjurator.

Constructia monitorului a fost gandita in asa fel incat sa fie cat mai verde.Astfel, s-a realizat o iluminare LED, care contribuie atat la calitate, cat si la consumul redus, s-a construit un ambalaj care contine peste 80 % materiale reciclabile si s-a optimizat extrem de bine ambalajul, in asa fel incat sa poata sa fie cat mai mic si sa fie transportat cat mai usor.

Energia consumata este redusa, iar emisia de Co2 este cu 23.6 kg mai mica decat in cazul unui monitor obisnuit. Asta inseamna 1.9 copaci plantati si pana la 2 ani de oxigen pentru o familie de 4 persoane.

Odata ce ai comandat Asus VS197DE, vei primi in pachet un cablu VGA, un cablu pentru alimentare si un ghid. De asemenea, te vei bucura de o garantie substantiala, in asa fel incat sa folosesti monitorul pe termen lung.

Cui ii este adresat acest monitor?

Asus VS197DE este un monitor pentru toate clasele sociale, oferind calitate in fiecare imagine. Poate fi folosit atat de cei care isi doresc un monitor pentru filme si navigare pe internet, cat si de cei care isi doresc un monitor de lucru cat mai mare si cat mai putin obositor.

Asus VS197DE are un pret mic spre mediu si este o alegere excelenta pentru oricine.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Asus VS197DE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *