Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H

Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H

Dupa o perioada in care n-am mai remarcat mai nimic notabil in ceea ce priveste lansarile de tablete pe piata din Romania, astazi avem ocazia sa vorbim despre o tableta cu totul speciala, un model din seria VivoTab pe care, in ciuda pretului destul de piperat pentru un asemenea gadget, sunt convins ca va inregistra vanzari serioase. Este vorba despre tableta Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H, un device ale carui caracteristici tehnice vor multumi si vor fi pe masura asteptarilor si a celor mai pretentiosi dintre dumneavoastra. Evident, daca va doriti o tableta asa cum este Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H, va trebui sa alocati si un buget corespunzator, peste bugetul mediu necesar pentru achizitia unei tablete obisnuite. Dar, asa cum probabil banuiti, VivoTab Note nu este o tableta obisnuita, lucru pe care urmeaza sa il descoperim impreuna pe parcursul acestui articol in care vom incerca sa scoatem in evidenta caracteristicile cele mai importante ale acestui modele.

Ce poti face cu ea?

Pai, in primul rand, poti lua notite. Nu degeaba remarcam in denumirea sa Note 8. Cu ajutorul tabletei Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H si cu o aplicatie specializata puteti lua cu usurinta notite utilizand stylus-ul inclus. Bineinteles, puteti face si schite fara vreun fel de problema. Bineinteles, nu este singura tableta care ofera asa ceva, dar este printre singurele care ofera o interactiune excelenta in acest sens, cel putin conform parerilor cumparatorilor. In concluzie, puteti folosi aceasta capacitate a tabletei Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H cu rezultate excelente, atat la scoala, cat si la servici. Greutatea decenta, de 380 grame, vine in completarea unei experiente confortabile in ceea ce priveste luatul de notite, asa ca o puteti folosi fara probleme ore in sir. Daca am adus vorba despre durata de folosire, trebuie sa mai spunem si ca Asus indica o durata de autonomie de 8 ore pentru aceasta tableta. Evident, sunt sanse mari sa nu fie chiar asa, insa oricum, vorbim despre o durata suficient de mare de folosire. Acum, ca ne-am lamurit de ce denumirea acestei tablete include termenul Note 8, va invit sa cititi mai departe si sa descoperiti si cateva detalii ceva mai tehnice despre Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H, astfel incat sa stiti pe ce veti da banii.

Cumpara Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H la un pret foarte bun

Procesor performant

Procesorul ales pentru tableta Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H este Intel AtomTM Z3740. Performantele acestui quad-core sunt destul de ridicate, frecventa acestuia fiind de 1.33 MHz. Astfel, multitasking-ul nu va reprezenta niciun fel de problema si, bineinteles, nu veti avea ocazia sa experimentati freeze-uri sau lag. Apropo de ce spuneam mai sus in legatura cu autonomia bateriei, trebuie spus ca procesorul isi pune si el amprenta asupra acestei autonomii ridicate, caci acesta este foarte eficient din punct de vedere al consumului de energie. Inca doua detalii de final despre procesorul disponibil pe tableta Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H: tehnologia de fabricare este, asa cum mai mult ca sigur va asteptati, 22nm, iar lansarea acestuia a avut loc la sfarsitul lui 2013, undeva prin noiembrie, deci vorbim despre un procesor extrem de nou.

Display

Daca ati mai citit articole pe electroblog.eu despre tableta, stiti deja parerea mea cu privire la diagonala potrivita pentru un device de acest gen. Daca nu, va spun acum: o tableta de 8 inch mi se pare tocmai potrivita, caci imbina un ecran suficient de mare pentru a asigura o experienta excelenta cu o portabilitate foarte ridicata. Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H vine cu o diagonala de 8 inch si cu o rezolutie de 1280×800 pixeli. Bineinteles, iluminarea din spate are la baza tehnologia LED, adoptata in ultimii ani pe mai toate dispozitivele de acest gen. Nu putem sa consideram incheiat subiectul display fara sa amintim faptul ca Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H dispune de IPS Panel. Am mai vorbit despre display-uri ce dispun de aceasta tehnologie de mai multe ori, in special in cazul televizoarelor LG. Daca vreti sa aflati cate ceva despre ea si va descurcati cu limba engleza, puteti sa cititi un articol ce ofera o descriere completa a acesteia pe wikipedia.

Capacitate de stocare

Tinand cont de pretul piperat al tabletei Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H, era evident ca aceasta pune la dispozitie o capacitate mare de stocare. Este vorba despre 64GB de memorie integrata, pe care o puteti extinde fara probleme prin intermediul unui card microSD. De asemenea, merita mentionat ca Asus ofera si un an intreg de webstorage nelimitat ca si GB. Precum puteti vedea, sunt o gramada de motive pentru care ar trebui sa cumparati tableta Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *