Heinner Genuine 2518

Heinner Genuine 2518

Sunteti in cautarea unui aspirator ieftin si de calitate insa sunteti sceptici cu privire la producatorii mai necunoscuti? Ce parere aveti despre Heinner? Eu am auzit numai de bine de ei, daca ati avut probleme cu ei chiar va rog sa-mi spuneti si mie ca parca e prea frumos sa fie adevarat, toti ii lauda, oare chiar nu a fost nimeni care sa aibe probleme cu produsele lor? Daca intr-adevar asa e, atunci ar merita sa fie promovati mult mai bine decat pana acum. Despre criteriile absolut necesare care trebuie sa le stiti atunci cand porniti in cautarea unui aspirator bun am mai discutat si cu alte ocazii, insa pentru cei care sunt pentru prima data pe ElectroBlog.eu am sa-i ajut putin si am sa le enumar: cu sac/fara sac, putere de aspirare, accesorii, tipul de filtre, capacitatea sacului/recipientului de praf, lungimea cablului de alimentare, greutatea (conteaza destul de mult usurinta cu care acesta poate fi transportat dintr-o camera in alta) si ar mai fi inca multe insa cam acestea sunt de baza.

Am pomenit ceva mai sus de spre Heinner, asa ca vreau sa va prezint mai pe indelete aspiratorul Heinner Genuine 2518. Acesta este un model dotat cu un sac textil ce are o capacitate de stocare a prafului de 4.8L, indeajuns de mare, dupa parerea mea, pentru a nu va stresa cu golirea acestuia prea des. Inlocuirea acestuia se face in momentul cand indicatorul acestuia arata rosu. Puterea motorului este de 2000W, iar puterea de aspirare este de 320W, aceasta din urma nu este una tocmai mare, insa la pretul pe care il are ma indoiesc ca ati putea gasi ceva mult mai bun. In plus, ajustarea puterii de aspirare se poate face prin intermediul unui regulator de putere ce il vom gasi pozitionat pe partea din fata a aspiratorului.

Filtrul Hepa al aspiratorului Heinner Genuine 2518 este lavabil si are un grad de retinere a prafului de pana la 99.5%. Despre rolul acestor filtre am mai vorbit si cu alte ocazii, acestea au scopul de a opri particulele de praf ce reusesc sa treaca de filtrul motorului. Acestea daca nu sunt oprite provoaca in general alergii asa ca prin faptul ca achizitionati un aspirator cu un asemenea filtru veti asigura dumneavoastra precum si familiei un mediu sanatos si curat.

Accesorile pe care le veti primi o data cu achizitionarea aspiratorului Heinner Genuine 2518 sunt urmatoarele: o perie standard pentru podele si covoare, un dispozitiv pentru spatii inguste cu perie integrata si un tub de tip telescop metalic. Lungimea cablului de alimentare este de 5m, dandu-va astfel o libertate de miscare rezonabila, nefiind nevoie sa depindeti de cate o priza de fiecare data cand va mutati dintr-o camera in alta.

Ca design nu pot spune ca iese cu ceva special in evidenta, insa avand in vedere ca isi face treaba decent si pe bani putini chiar nu cred ca este nevoie sa ne cramponam la un detaliu asa superficial.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Heinner Genuine 2518

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *