Arctic UAM5512DLT

Aragaz Arctic UAM5512DLT

Daca ai o bucatarie care nu are nevoie de mai mult de un aragaz clasic, Arctic UAM5512DLT este varianta excelenta, care iti poate oferi tot ceea ce ai nevoie, intr-o structura compacta si eleganta.

Odata ce ai pus ochii pe acest aragaz, vei descoperi un aparat casnic ce te ajuta sa pregatesti cele mai complexe feluri de mancare si iti ofera flexibilitate maxima in bucatarie.

Aspectul aragazului

Evident, primul lucru de care te lovesti este aspectul. Arctic UAM5512DLT nu iese foarte mult in evidenta insa culorile pe care le prezinta, finisajele si micile elemente estetice il fac perfect pentru orice bucatarie. Astfel vei descoperi o culoare alba, combinata cu negrul elegant al usii cuptorului. Sertarul inferior prezinta un maner de deschidere placut, in timp ce manerul cuptorului este pe cat de simplu, pe atat de atragator.

Butoanele lui Arctic UAM5512DLT sunt si ele albe, insa acest lucru nu inseamna monotonie, ci doar completarea aragazului intr-un mod cat se poate de evident.

Dimensiunile aragazului sunt standard, acesta avand inaltimea de 85 de centimetri, latimea de 50 de centimetri si adancimea de 50 de centimetri. Chiar daca nu este mai mare decat aragazurile obisnuite, te vei putea bucura de prepararea unui numar foarte mare de produse, iar acest lucru se datoreaza, in principiu, dotarilor.

Comanda Arctic UAM5512DLT la un pret foarte bun

Cu ce este dotat Arctic UAM5512DLT?

Ca orice aragaz, dispune de o plita si de un cuptor. Diferenta o face modul in care sunt realizate cele doua.

  • Plita. In ceea ce priveste plita, aceasta dispune de 4 arzatoare, care beneficiaza de puteri variate, in asa fel incat sa acopere cat mai multe posibilitati. Cel mai mare arzator are 2.5 kw, in timp ce arzatorul cel mai mic nu are mai mult de 1 Kw. Plita lui Arctic UAM5512DLT este cat se poate de sigura, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, ba chiar si pentru elementele din jurul aragazului. Astfel, vei descoperi o aprindere electrica, greu de folosit de catre copii, care elimina din start prezenta chibriturilor si a brichetelor, un dispozitiv de siguranta a flacarii care opreste alimentarea cu gaz ori de cate ori flacara se opreste neasteptat si un capac metalic, ce protejeaza peretele din spatele aragazului de stropii de mancare;
  • Cuptor. La fel ca si plita, cuptorul este alimentat cu gaz. Acesta poate sa acopere extrem de multe necesitati in ceea ce priveste delicioasele preparate, dispunand de un grill pentru mancaruri crocante, de o tava incapatoare, dar si de un gratar. Cuptorul mai vine echipat si cu alte elemente, cum ar fi un timer mecanic, ce nu te va lasa niciodata sa arzi mancarea, sau iluminare, in asa fel incat sa vezi evolutia fiecarui preparat. Evident, cuptorul lui Arctic UAM5512DLT prezinta si elemente de siguranta, cum ar fi dispozitivul de siguranta a flacarii, sau aprinderea electrica.

Pe langa plita si cuptor, Arctic UAM5512DLT mai prezinta si un sertar inferior, destinat depozitarii vaselor. In general, tigaile isi gasesc cel mai bine locul aici, in asa fel incat sa fie la indemana si sa poata fi folosite cu cea mai mare usurinta. Evident, tavile si oalele pot si ele sa fie depozitate in sertarul aragazului.

Arctic UAM5512DLT este si un puternic ajutor, atunci cand vine vorba de curatenie. Nu, nu va sterge praful in locul tau, insa nu va reprezenta o problema atunci cand este zi de curatenie, deoarece se curata foarte usor. Constructia sa solida si materialele din care este realizat, permit curatarea intr-un mod extrem de simplu, prin intermediul unei singure lavete.

Cui ii este adresat Arctic UAM5512DLT?

Arctic UAM5512DLT nu este un aragaz scump, asadar, este detinat tuturor claselor de oameni, care isi doresc functionalitate maxima in bucatarie. Se foloseste de gaz pentru a oferi putere, care este de asemenea destul de ieftin si este un obiect de bucatarie care nu emite foarte mari pretentii, integrandu-se cu usurinta in orice ambient. Asadar, daca nu vrei sa cheltuiesti foarte multi bani, insa cu toate astea iti doresti putere si eficienta in bucatarie, acest aragaz iti este dedicat, fara doar si poate, tie.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Arctic UAM5512DLT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *