Vortex VAC-A12A1D

res_35e127e2733b52d8d8940b815a453c70_350x350c_qerg

In cazul in care considerati ca a venit momentul sa sporiti nivelul de confort din casa dumneavoastra, mai mult ca sigur trebuie sa incepeti sa va cautati un aparat de aer conditionat. Partea buna este ca puteti gasi asemenea aparate la preturi extrem de bune, preturi care nu va vor lasa o gaura prea mare in buget in momentul achizitiei. Un astfel de aparat este Vortex VAC-A12A1D. Cel putin in momentul de fata, aparatul de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D este una dintre cele mai bune variante pe care le puteti gasi in materie de aparate de aer conditionat, acesta comercializandu-se cu un pret extrem de avantajos. Bineinteles, ca si caracteristici nu se poate ridica la nivelul de performanta si de functii al aparatelor ce costa de 2-3 ori mai mult, dar nici Vortex VAC-A12A1D nu o sa fie o achizitie pe care sa o regretati. Articolul de fata isi propune se scoata in evidenta atat avantajele, cat si dezavantajele pe care le prezinta acest aparat, astfel incat sa puteti lua decizia de achizitie fiind cat mai informati cu putinta.

Capacitate de racire

Capacitatea de racire pe care o asigura aparatul Vortex VAC-A12A1D este decenta, fiind valoarea pe care majoritatea aparatelor de aer conditionat disponibile pe piata din Romania o ofera. Este vorba despre o capacitatea de racire de 12000 BTU, valoare ce se preteaza foarte bine pentru o incapere de dimensiuni normale, chiar si una destul de mare, astfel incat Vortex VAC-A12A1D este capabil sa produca rapid in camera dumneavoastra temperatura de care aveti nevoie pentru a va simti confortabil. Pana la urma, despre asta este vorba in cazul aparatelor de aer conditionat, nu neaparat despre cine stie ce functie speciale pe care poate nu le veti folosi niciodata, ci despre capacitatea de a atinge rapid temperatura perfecta pentru dumneavoastra. Ideal, si cu un consum cat mai mic de energie electrica, astfel incat sa nu va treziti cu o factura prea mare. Apropo de acest detaliu, trebuie sa stiti ca puterea consumata la racire este de 997W. Unele site-uri autohtone prezinta puterea consumata la racire de aproximativ 3KW,  ceea ce este gresit, facand confuzie intre puterea consumata si puterea de racire.

Cumpara Vortex VAC-A12A1D la un pret foarte bun

Kit de instalare

Un lucru demn de notat se intampla in cazul aparatului de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D. Cu toate ca acesta are un pret extrem de prietenos, kitul necesar pentru instalare este inclus in pachet, asa ca nu o sa mai fie necesar sa va faceti griji sa gasiti un kit potrivit sau sa cheltuiti bani suplimentari pentru a-l achizitiona. Acest kit de instalare ce vine cu aparatul Vortex VAC-A12A1D este cu adevarat binevenit, mai ales daca tinem cont de faptul ca exista si aparate ceva mai scumpe fata de modelul despre care vorbim astazi si care nu dispun de un kit inclus. In caz ca va intereseaza aceasta informatie, kitul este pentru un traseu frigorific de 3m.

Compresor

Compresorul integrat in aparatul de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D este produs de compania japoneza Toshiba, astfel incat aveti garantia ca va fi o parte componenta de durata a aparatului de aer conditionat, care nu va face probleme pe parcursul utilizarii.

Dimensiuni

Una dintre problemele cu care se confrunta persoanele ce achizitioneaza un aparat de aer conditionat se refera la locul in care-l vom amplasa. Ma rog, cel putin problemele se pun in privinta unitatii interioare, caci cea exterioara are loc suficient pentru pozitionare pe peretele blocului :). Astfel, va prezint in continuare dimensiunile aparatului de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D, astfel incat sa va puteti masura spatiul disponibil pe care il aveti in camera unde intentionati sa montati aparatul si sa vedeti daca aveti loc suficient pentru acesta: 745x250x210 milimetri sunt dimensiunile unitatii interioare si 600X540X260 milimetri sunt dimensiunile unitatii exterioare. Tot la acest capitol putem sa precizam si greutatea lui Vortex VAC-A12A1D, fiind vorba despre 9 kilograme pentru unitatea interioara, respectiv 29 kilograme pentru unitatea exterioara.

Eficienta

Clasa de eficienta energetica este A, atat la incalzire cat si la racire. Nu stiu cum au reusit, dar valorile obtinute pe partea de eficienta sunt fix la limita pentru a obtine incadrarea in clasa A, in sensul ca la racire avem un coeficient de eficienta(EER) de 3.21, valoarea minima pentru clasa A fiind de 3.20, in timp ce la incalzire avem un coeficient de performanta (COP) de 3.61, valoarea minima pentru clasa A fiind de 3.60. Apropo, de mentionat este si faptul ca, in cazul aparatelor de aer conditionat, clasa A este cea maxima, deci Vortex VAC-A12A1D sta foarte bine.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Vortex VAC-A12A1D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *