AOC E970SWN

res_416ba36e11718c2c1fa4fb6005cc3e6f_350x350c_g2j2

AOC E970SWN este un monitor deosebit, care este construit in asa fel incat sa isi faca treaba fara niciun fel de problema si sa ii ofere utilizatorului strictul necesar in ceea ce priveste imaginea.

Odata ce ai pus ochii pe acest monitor, vei descoperi o constructie eleganta si foarte placuta, care pune in evidenta fiecare detaliu al ecranului. AOC E970SWN este suficient de mare pentru orice activitate, avasnd 18.5 inch, insa este destul de mic incat sa poata fi pozitionat oriunde. Are o culoare neagra, foarte placuta si reuseste sa se integreze de minune in orice ambient.

Evident, locul sau este pe un birou, motiv pentru care dispune de un suport deosebit, care ii sporeste eleganta. Desi, aparent, nu are elemente estetice cu care iese in evidenta, constructia lui AOC E970SWN este realizata intr-un mod foarte placut si ofera margini subtiri, in jurul monitorului, unghiuri drepte si ergonomie.

Ergonomia este data, in primul rand de dimensiuni. Astfel, grosimea maxima nu depaseste 47.7 mm, ceea ce ii ofera posibilitati multiple de pozitionare. In ceea ce priveste greutatea, nici aceasta nu este prea mare, cele 2.15 kg fiind suficient de putine pentru a oferi mobilitate maxima.

Comanda AOC  E970SWN la un pret foarte bun

Detalii video

Evident, cel mai important subiect care trebuie observat atunci cand vine vorba despre AOC E970SWN, este cel video. Calitatea video decide cat de popular este un televizor si din fericire, AOC E970SWN, ofera o calitate de exceptie, pentru clasa de monitoare din care face parte.

Formatul 16:9 ofera o imagine universala si permite vizionarea tuturor filmelor si a emisiunilor la calitate foarte buna, in timp ce luminozitatea de 200 de candele/m2 asigura claritatea. Contrastul dinamic ajunge pana la 20 000 000 :1, in timp ce contrastul standard este de 700 :1.

De asemenea, AOC E970SWN prezinta un timp de raspuns de 5 ms, ceea ce il face foarte rapid si placut, oricare ar fi activitatea careia ii este dedicat.

Calitatea imaginii este conturata de o rezolutie maxima de 1366 x 768 si de cele 16.7 milioane de culori, care lucreaza impreuna pentru a oferi experiente deosebite.

Alte detalii

AOC E970SWN se conecteaza cu usurinta la un computer. Acesta dispune de un conector de 15 pini care ii permite asta. In ceea ce priveste modul in care poate fi controlat, utilizatorul se poate bucura de un control prin butoane. Din fericire, nu va trebui sa setezi foarte multe lucruri la el, deoarece setarea initiala este suficienta.

Nu este uitat mediul inconjurator. Astfel, AOC E970SWN dispune de cateva tehnologii care promit sa protejeze ceea ce este in jurul nostru, dar si sa salveze energia consumata. Printre acestea se numara Energy Star 6.0, modulul eco sau E-saver.

Odata ce ai comandat AOC E970SWN, vei primi mai multe accesorii, care te vor ajuta sa il controlezi cu usurinta si sa te bucuri de el pe termen lung. Astfel, vei descoperi doua cabluri, unul pentru alimentare si unul pentru conectarea la computer, un CD-Rom cu numeroase informatii despre produs si un card de garantia.

Dovada principala ca AOC E970SWN este un monitor de cea mai buna calitate, este faptul ca dispune de o garantie generoasa, de 3 ani de zile. Astfel, cel putin 3 ani poti sta linistit si te poti bucura de un monitor care contine tot ceea ce ai nevoie pentru imagini deosebite.

Ce poti face cu AOC E970SWN?

AOC E970SWN este dedicat celor care isi doresc imagini de foarte buna calitate, fara sa investeasca prea multi bani. Rezolutia mare si numarul de culori demonstreaza faptul ca fiecare imagine va prezenta o calitate maxima. Odata ce ai acest monitor, vei putea sa lucrezi pe el, fara niciun fel de problema, deoarece iti ofera o dimensiune perfecta pentru asta, vei putea urmari filme si chiar te vei putea juca ultimele aparitii in materie de jocuri. In cazul in care iti doresti asta, il poti folosi si pe post de televizor, neavand nevoie de mai mult de cateva accesorii.

Astfel, cu un pret redus, este unul din monitoarele fara pretentii, care iti poate oferi insa foarte multe si te poate tine suficient de mult incat sa fii foarte multumit de tot ceea ce ofera.

Vezi aici un pret foarte bun pentru AOC  E970SWN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *