Allview City Plus

Tableta Allview City Plus Slim cu procesor Cortex A9

Allview City Plus este o noua tableta lansata pe piata de binecunoscuta companie brasoveana, fiind un gadget extrem de accesibil gratie pretului mai mult decat decent cu care este comercializat. Este o tableta relativ simpla din punct de vedere al specificatiilor, venind totusi si cu ceva special si anume carcasa de culoare alba, detaliu ce o face sa fie extrem de atragatoare. Astfel, daca preferi o tableta mai deosebita, poti opta cu incredere pentru acest model. Daca ne-am lamurit in privinta pretului mic si al aspectului reusit, mergem in continuare catre specificatiile tehnice ale tabletei Allview City pentru a vedea care sunt punctele forte, cat si limitarile acesteia.

Continut

In mod normal, in toate magazinele ar trebui sa gasiti acelasi continut al pachetului in care vine tableta Allview City Plus. Cu siguranta sunteti curiosi sa stiti care este acest continut, asa ca vom enumera in continuare ceea ce puteti gasi in cutie: incarcator, cablu de date, manual de utilizare, certificat de garantie, cablu OTG si, bineinteles, tableta. Cablul OTG – On the go – permite conectarea la diverse alte dispozitive, cum ar fi un stick sau un MP3 player, permitand tabletei sa citeasca continutul de pe acestea.

Display

Ca diagonala a displayului, Allview City Plus se prezinta cu una dintre cele mai uzuale dimensiuni posibile, si anume varianta de 7 inch. Astfel, constatam ca aceasta tableta este recomandata celor ce prefera o portabilitate crescuta, in detrimentul unei diagonale mai mari. Rezolutia displayului capacitiv este de 1024 x 600 pixeli iar tehnologia IPS nu lipseste nici ea din configuratia acestuia. Despre IPS am mai vorbit, pe scurt, aceasta aduce niste avantaje certe, cum ar fi o reproducere foarte buna a culorilor si unghiuri mai bune de vizibilitate si, cel mai important lucru in cazul unei tablete, nu lasa “urme” atunci cand apasati pe ecran.

Cumpara Allview City Plus la un pret foarte bun

Memorie

O memorie RAM de 512 MB DDR3 este disponibila pe tableta Allview City Plus. Daca este mult sau putin, depinde doar de ce anume vreti sa faceti cu viitoarea dumneavoastra tableta. In orice caz, este perfecta pentru navigarea pe Internet sau pentru rularea unora dintre cele mai indragite aplicatii, cum ar fi cea dedicata pentru Facebook. In cazul in care exagerati cu multitaskingul, s-ar putea sa intampinati ceva probleme, cu toate ca producatorul garanteaza performante bune si in aceasta situatie. Nici atunci cand va jucati jocuri nu o sa intampinati probleme de performanta, cel putin nu in cazul jocurilor obisnuite din punct de vedere al nivelului de resurse necesare. Pentru stocarea sistemului de operare, cat si a tuturor fisierelor si aplicatiilor dumneavoastra, aveti la dispozitie o memorie interna de 8GB. Precum se intampla la mai toate tabletele, si Allview City Plus permite extinderea acestei memorii pana la 32GB, prin simpla utilizare a unui card de tip MicroSD. Astfel, memoria obtinuta prin extindere ar trebui sa fie suficienta pentru utilizarea unui dispozitiv portabil, cum este tableta Allview City Plus Slim.

Design si dimensiuni

Un lucru foarte important trebuie stiut despre Allview City Plus si anume ca este o tableta de tip slim. Avantajele sunt clare si se refera, in special, la eleganta desavarsita, care, alaturi de culoarea alba a carcasei creeaza un aspect exterior foarte placut. Greutatea tabletei este de 289 grame iar dimensiunile sunt de forma urmatoare: 122 milimetri x 192.5 mm si o grosime foarte mica ce defineste faptul ca vorbim despre o tableta slim, de doar 7.9 milimetri.

Alte detalii

Ar mai fi multe lucruri interesante de spus despre tableta Allview City Plus, insa, ne vom rezuma la a povesti doar despre cateva dintre detaliile ce ne-au mai ramas. Primul pe care as vrea sa-l aduc in discutie se refera la prezenta unei camere web situata in partea din fata a gadgetului, perfecta pentru a fi utilizata cu programe ca Skype sau Google Talk. Suportul pentru 3G trebuie si el mentionat, bineinteles, daca optati si pentru achizitia unui modem compatibil si, nu in ultimul rand, trebuie sa spunem ca producatorul declara pentru Allview City Plus o autonomie de pana la 4 ore.

Vezi aici un pret foarte bun pentru tableta Allview City Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *