Midea MSR1-12HRN1-QC2

res_8da890d9aa95203f38f7a8781d7d700b_350x350c_fqg7

Mai mult ca sigur, v-ati decis ca nu vreti sa va prinda si valul de caldura de anul acesta nepregatit, asa ca v-ati gandit cazul sa va cumparati un aparat de aer conditionat. O decizie foarte inteligenta, caci veti creste substantial nivelul de confort nivelul de confort din propria casa, astfel incat vara nu va mai fi atat de chinuitoare pentru dumneavoastra. Variante de aparate de aer conditionat sunt foarte multe, atat ca marca, cat si ca nivel de pret. Daca bugetul pe care vreti sa-l alocati pentru o astfel de achizitie nu este foarte mare, sau pur si simplu nu considerati ca aveti nevoie de un aparat de aer conditionat extrem de avansat, recomandarea mea de astazi este Midea MSR1-12HRN1-QC2. De ce recomand aparatul de aer conditionat Midea MSR1-12HRN1-QC2? Simplu. Este prezent de ceva timp pe piata din Romania, fiind unul dintre cele mai bine vandute aparate de aer conditionat. Astfel, se remarca printr-o multime de pareri pozitive din partea cumparatorilor, astfel ca va veti cumpara un aparat ce a fost deja testat de altii. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

Tinand cont de faptul ca nu am mai vorbit niciodata pe electroblog.eu despre vreun produs electrocasnic al companiei Midea, consider ca este cazul sa spunem cate ceva despre aceasta, astfel incat sa stiti si dumneavoastra cine sta in spatele aparatului de aer conditionat pe care urmeaza sa-l achizitionati. In primul rand, trebuie precizat ca aceasta companie este din China. Sper sa nu va sperie acest detaliu, caci traditia acestei companii consta in cativa zeci de ani de activitate pe piata de electrocasnice, deci exista garantii ca produsul despre care vorbim astazi, Midea MSR1-12HRN1-QC2, este produs de o companie care stie ce face. Poate cel mai important aspect pe care trebuie sa-l stiti este ca, in prezent, cei de la Midea isi concentreaza cam toata activitatea pe proiectarea si producerea de aparate de aer conditionat, astfel ca ne putem astepta ca Midea MSR1-12HRN1-QC2 sa fie un aparat multumitor din punct de vedere tehnic.

Cumpara Midea MSR1-12HRN1-QC2 la un pret foarte bun

Capacitate

In afara de faptul ca este foarte accesibil din punct de vedere al pretului, aparatul de aer conditionat Midea MSR1-12HRN1-QC2 mai vine cu inca o caracteristica importanta, si anume o capacitate de racire decenta. Valoarea acesteia este de 12000 BTU, deci vorbim despre un aparat tocmai potrivit pentru o incapere de dimensiuni obisnuite, pe care o va raci intr-un timp foarte scurt. Puterea consumata in faza de racire este de 1095W.

In acelasi timp, aparatul de aer conditionat Midea MSR1-12HRN1-QC2 se prezinta si ca o solutie foarte buna de incalzire, in cazul in care vreodata aveti nevoie sa se comporte in acest fel. Capacitatea de incalzire este tot de 12000 BTU iar puterea consumata in acest mod de functionare se invarte in jurul valorii de 1015W.

Filtru de carbon activ

Filtrul de carbon activ inclus in configuratia lui Midea MSR1-12HRN1-QC2 joaca un rol extrem de important in ceea ce priveste functionarea acestui aparat de aer conditionat. Din acest motiv, este cazul sa stiti cateva detalii despre acesta. Practic, filtrul de carbon activ prezent pe Midea MSR1-12HRN1-QC2 este util din mai multe puncte de vedere: previne mirosurile neplacute (poate ati mai vazut aparate de aer conditionat cu filtre cu functionare defectuoasa si ati vazut cam ce mirosuri elibereaza in incapere), eliminarea prafului si a altor alergeni, lucru deosebit de util pentru persoanele care se confrunta cu astfel de probleme.

Functii

Aparatul de aer conditionat Midea MSR1-12HRN1-QC2 prezinta si cateva functii pe care merita sa le enumeram in cadrul acestei descrieri. De exemplu, printre acestea regasim functia turbo. Acesta este activata prin simpla apasare a unui buton si presupune atingerea intr-un timp foarte scurt al temperaturii dorite. Dupa 20 de minute de functionare in modul turbo, aparatul revine la viteza obisnuita de functionare. O alta functie utila prezenta in configuratia lui Midea MSR1-12HRN1-QC2 este modul sleep. Acesta presupune o durata totala de functionare de 7 ore si este perfect pentru a dormi linistiti, la o temperatura confortabila, fara zgomot prea mare din partea aparatului. Functia de dezumidificare este o alta facilitate interesanta pe care vi-o ofera aparatul de aer conditionat Midea MSR1-12HRN1-QC2. Aceasta este deosebit de utila pentru aceia dintre dumneavoastra care sunt foarte sensibili la o umiditate ridicata a aerului. Bineinteles, in afara de functiile prezentate mai sunt si altele prezente, pe care sunt convins ca le veti utiliza in momentul in care veti achizitiona acest aparat.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Midea MSR1-12HRN1-QC2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *