Acer K222HQLbd

Monitor LED Acer K222HQLbd

Primul lucru care te va atrage la acest monitor este aspectul. Cu margini negre, foarte subtiri, cu o grosime extrem de mica si elemente futuriste, reuseste sa atraga privirea oricui si sa fie perfect pentru orice birou, indiferent de locatia unde este acesta. Acer K222HQLbd este un monitor cu un ecran generos, de 21.5 inch, care in ciuda dimensiunilor, nu cantareste mai mult de 3.1 kg. Din acest motiv, il poti deplasa usor si iti ofera o mobilitate maxima.

Pe langa aspect, Acer K222HQLbd ofera si numeroase functii si detalii care contribuie la o imagine perfecta si la o eficienta maxima, in tot ceea ce face.

Astfel, vei descoperi un contrast foarte ridicat, realizat prin Adaptive Contrast Management, care reuseste sa asigure o experienta vizuala excelenta. Contrastul este de 100 000 000 : 1, o valoare foarte mare, mai ales pentru categoria de pret in care se incadreaza Acer K222HQLbd.

Timpul de raspuns te va uimi cu cele 5 secunde ale sale, care asigura o grafica profunda si detalii foarte clare, chiar si in situatiile cu multa miscare.

Unul dintre elementele cele mai interesante la Acer K222HQLbd este afisajul Acer Confy View. Acesta elimina reflexia luminii si ofera confort si o experienta vizuala deosebita, fara posibilitatea de ochi obositi si dureri de cap.

Comanda Acer K222HQLbd la un pret foarte bun

Evident, sunt mult mai multe detalii care te pot atrage la acest monitor si te pot convinge ca merita cumparat:

  • Rezolutie mare. Rezolutie de 1920 x 1080 reuseste sa afiseze fiecare detaliu pe ecranul de 21.5 inch. Astfel, indiferent cat de mare ar fi imaginea pe care vrei sa o vezi, poti sa descoperi fiecare punct, la o calitate de exceptie;
  • Acer K222HQLbd dispune de o iluminare LED, cu 200 de candele /mp. Acest lucru inseamna economie de energie si imagini de o claritate mult mai buna decat in cazul monitoarelor clasice. In plus, tehnologia LED este si o tehnologie care protejeaza mediul inconjurator;
  • Numarul de culori. Imaginile pe care le vei descoperi cu Acer K222HQLbd, vor fi foarte realiste. O mare parte din responsabilitatea pentru acest lucru o au culorile, care sunt intr-un numar de 16.7 milioane. Astfel, fiecare particica din imagine se va putea bucura de detalii impresionante;
  • Unghi de vizualizare foarte bun. Nu va trebui sa stai neaparat in fata monitorului pentru a vedea foarte bine imaginile. Il vei putea urmari si din unghiuri de pana la 110 grade in orizontal si 85 de grade in vertical, lucru ce iti ofera o flexibilitate deosebita. Astfel, vei putea urmari un film impreuna cu toata familia, fara sa va faceti probleme in legatura cu locul unde veti sta;
  • Rata de refresh excelenta. Rata de refresh pe orizontala este de 30-80 khz, in timp ce rata de refresh pe verticala este de 55-75 Hz, o valoare care contribuie si ea la calitatea imaginii.

Pe langa imagini deosebite, Acer K222HQLbd mai ofera cateva detalii si posibilitati, cu scopul de a te convinge ca este cea mai buna alegere. Astfel, daca nu vrei sa il folosesti pe post de monitor de birou, il poti pozitiona fara niciun fel de probleme pe un perete, deoarece dispune de un astfel de suport si grosimea sa de doar 206.8 mm ii va permite sa fie un adevarat tablou care prinde viata.

Chiar daca il vei monta pe perete, nu iti vei face probleme ca va cadea vreodata de acolo, deoarece are o greutate mica, de doar 3.1 kg.

Acer K222HQLbd este si o buna solutie pentru conectarea la alte dispozitive sau la un calculator. Astfel, dispune de 1 conector VGA, un conector DVI si un port digital DVI.

Societatea in care traim o cere, asadar, Acer K222HQLbd este si un monitor cat mai verde. Acesta are un consum de doar 18.1 W, ceea ce asigura facturi mici si protectia mediului inconjurator.

Daca se ia in considerare pretul mic, Acer K222HQLbd poate fi unul dintre cele mai interesante monitoare pe care le poti achizitiona si este, fara doar si poate o achizitie inteligenta. Acesta face fata cu succes oricarei provocari si reuseste performanta de a combina aspectul deosebit, cu specificatiile puternice si cu pretul mic.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Acer K222HQLbd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *